Hagbygge och Schema-depression.

Igår byggde ja hage hela dagen vilket var lite fysiskt påfrestande men kunde gå till sängs med ett gott samvete iaf. Jag och Ägnes gick runt och skruvade i isolatorer, vi fick faktiskt ganska mkt gjort trots att hon bara är typ ett år och skulle bäras runt pga av att hon inte ville gå när hon kunde bäras. Hon plockade upp dom ur påsen vi hade mellan oss och ja skruvade i dom. Fick typ valkar i händerna, lite smått genant att man inte jobbat hårdare under sommaren så man får valkar av isolatorer.

Nu har jag just kollat igenom mitt underbara schema, lr inte, å insett att jag har två jätte mysiga hål på 2 h och 40 min vardera, skit kul! Börjar 12:30 på måndag pga av att IV inte sätter igång förren på onsdag. Ljusningar: kommer att sluta 13:30 på tisdag och eventuellt 14:10 på onsdag men thats about it. På fredag så kommer vi att avsluta dagen med ett härligt pass med Samhällskunskap till 15:30, ja orkar inte ens tänka på det blir bara deprimerad av schemat. 8:00-15:30 3-4 dagar i veckan är inte nått jag ser fram emot precis vi går ju 3:an ffs, det ska ju vara skit slött!



rw  

Utvärdering Sandskär:

Utvärdering Sandskär: Sandskär var helt okej, förutom guiden, han var helt klart insatt och hade väldigt många historier men härre gud så ingående information kanske man inte vill ha om en "ö i havet" och dess växter. Och jag kan säga att 6 kilometer på den där ön kändes som det dubbla. Men enormt fräna vyer fick man se iaf.

Detta var den så kallade västra stadion.


Efter dessa spångar gick vi...


... och gick och gick tills vi kom fram.

  
Två älghorn av två älgar som bråkat och sen fastnade ihop för att sedan dö. 


rw

Ny termin nya tag.

Jaha då var det ännu en ny termin på skolan å ja gör väl ett nytt försök med bloggandet,, iaf idag :D Tänkte eftersom det ändå är en massa folk som kikar in varje dag :P

Kan säga att vi fick våra nya scheman idag och eftersom vi har samma kassa schema-läggare så suger schemat som vanligt, kommer tydligen att ändras varje vecka vad jag har förstått :S Nå vi får väl se hur det blir med den saken.

För övrigt så har ju alla nya ettor kommit till skolan och jag har väl inte sett nå särskilt speciellt ännu men några guldkorn fanns det väl ;D Nä men skämt och sido så blir det säkert bra med det.

Imorgon är det Road Trip för NV/TE 3 till sandskär, jippie, lr så inte det återstår att se. 

Nå nu ska ja loda runt lite mer innan ja hoppar in i duschen :P

Ha de gött.

rw

RSS 2.0