Tony Irving har äntligen färgat kalufsen.

Jaha då var denna kvällen till enda och jag kan glatt meddela att min huvudvärk är borta. 



Såg lite på Så Ska Det Låta och sen på Let's Dance och mina 2 favoriter gick vidare igen, förlorade ju Mi förra helgen tyvärr :/ Men plut-fia åkte ur idag och det spelar ingen roll för mig för jag gillade henne lika inte. 
Och det var ju så man fick kolla en extra gång på mr blondie som nu äntligen färgat sin lilla kalufs från det gul blekta han haft förut, kanske inte detta heller var helt rätt nyans för Tony men bättre än det blonda iaf =)

Mina favoriter som dansade vidare:

image103
No 1 - Mat Tina Nordström och Tobias.

image102
No 2 - Danny och Malin.

Såg inte Dannys dans men det sägs att den inte var nått vidare, men han e ganska bra ändå och Malin är ju snygg.

rw

Mina ny inskaffade kläder från H&M.

Jaha nu har jag provat igenom det jag beställt. Ska nog, tyvärr för min plånbok, behålla allt :D Här bjuder jag på några bilder, oskarpa som vanligt när jag fotat med mobilen.

image146
Västen och sjalen köpte jag i Stockholm så dom är inte nya. Men det andra är nytt. Den andra jackan har jag ingen bild på ännu men knäpper och lägger ut en senare.



Ville fara ut med Frida idag när hon frågade men har sån jädra huvudvärk så jag måste vara hemma, åså hade jag lika ingen skjuts till Kalix. Så det blir en väldigt lugn kväll hemma med att sitta i mörkret med en burk panodil och vatten. 

rw

Mitt H&M paket har kommit!

Har en sprängande huvudvärk. Men det gör inte så mycket för mitt paket från H&M kom idag! :D Så nu ska jag gräva igenom det och prova kläderna. Kanske lägger upp lite bilder senare ikväll får se. 

rw

Dagens Outfit.

Nu ska jag allderles strax dra iväg till ICA för att tjäna lite pengar och förhoppningsvis har H&M paketet kommit dit idag =) 



Tänkte börja med dagens outfit en dag per vecka, får se hur länge jag orkar och om jag har tid men man kan ju alltid försöka. Så här kommer dagens jobba outfit. Inget glamoröst precis men det spelar ingen roll, det är ändå bara tanter som kommer och handlar :D

image144

T-shirt - H&M
Jeans - Emilio
Skärp - H&M

Ha en bra dag ♥

rw

Aaron Carter tagen för drog innehav.

Har just vaknat och ska snart proppa i mig lite frukost, ska iväg och jobba på ICA kl ett till kl sex senare idag.



Skrev ju igår om att Whitney Houston förmodas vara uppdragen ur drog missbruket. Och då sa jag ju att det är mer som faller in i missbruk än de som faller ut. Mycket riktigt idag så läste jag att den före detta barnstjärnan Aaron Carter nu var gripen för drog innehav. Polisen hade stannat honom för fortkörning och misstänkte att han hade droger i bilen och det hade han. 

image143

rw

Uppfiskad ur drogträsket; Whitney Houston!

Kom just hem efter att ha varit och ridit Napoleon, det gick bra vi fick bara träna lite på våra galoppombyten innan vi fick till dem. 



Hörde nu att ännu en är uppfiskad ur drogträsket nämligen Whitney Houston. Hon har tydligen tagit sig i kragen och lagt knarket åt sidan, vilket var på tiden för hon har väl typ knarkat i 14 år lr nått. Kul att höra att en och annan kändis kommer upp från det träsket för annars tycker jag att det är mer vanligt att man hör att det går åt andra hållet, som, nu har den och den åxå börjat knarka etc. Hon ska tydligen uppträda i London på någon välgörenhetsgala nu framåt våren =) Bra jobbat Whitney! om det nu är sant, för många faller ju tillbaka in i missbruket efter ett tag.

image142

rw

 

Eva Longorias lyxvilla i Berverly Hills.

Internet är fortfarande skit segt för mig :( Men kan inte hålla mig bort ändå ;)



Kollade runt på internet och hittade Eva Longoria och och hennes man Tony Parkers hus i Beverly Hills. Ett ganska fint ställe måste jag säga. Förutom en storslagen utsikt över grannskapet så har trevånings "villan" sex sovrum alla naturligtvis utrusade med egna badrum. Och en stor "master suite" där Eva och hennes man håller till på småtimmarna med varsitt badrum i anslutning till rummet. Rummet har naturligtvis en öppen spis att mysa framför. Förutom det är det ungefär som en vanlig villa med ett enormt kök, privatbio, spelrum, gym, pool, spa och mkt mer ;D Ja säger då det att skulle hon av någon anledning besluta sig för att sparka ut Tony så kommer jag gärna och myser med henne framför brasan, haha.

   image140

         image141

rw

Spice Girls sista konsert i Toronto och förr och nu bilder.

Nu segar mitt internet inte lika mkt, men det är fortfarande segt :(



Jaha nu har Spice Girls tydligen gjort sin sista konsert i Toronto enligt något engelskt medium. Man undrar ju när nästa återförening kommer. Det pratas ju om att det var Posh Spice som inte ville fortsätta med världsturnén, men det vet man ju inte säkert, det sägs åxå att det varit bråk bland tjejerna. Tråkigt för deras hängivna fans som väntat sig se dem i respektive land där turnén var planerad. Nåja ja vet inte om världen går miste om så mycket ändå, dom hade ju ändå bara mest gamla låtar som man lika gärna kan lyssna på hemma :D Och dom hann ju med ett uppträdande på Victoria Secret Fashion Show som man kan se om man nu vill se dem. 

Så här såg dom ut förr...
image138

... och så här ser/såg dom ut nu.
image139

rw

Dagens störmoment.

Jaha då var det morgon igen och jag har just ätit frukost bla bla bla.

Ska kanske fara till stugan idag får se hur det blir. Tänkte ta en dagens idag, men bara en.

Dagens störmoment: Att mitt internet är så segt att det typ kryper fram, skulle jag inte veta bättre så är det så man kan tro att hela nyborg sitter och har hackat sig in på våran anslutning och laddar ner för fullt. Då kan nu ju tänka er hur segt det är :( Tar typ en kvart att komma in på varje sida och en sida med mkt bilder är inte ens att tänka på. Känns typ som den tiden man satt med ett segt modem och lekte.

Man undrar ju om Telia har klippt av ledningen hit åxå, som dom gjorde till dom i Överkalix, fast glömt klippa av helt så man typ sitter och surfar på en av tio trådar lr nått sånt (är inte så teknisk så jag fattar hur det funkar men det är vad jag tror).

Nåja nu orkar jag inte sitta här nått mer, är ju risk att jag möglar lr nått.

rw

Försökt göra bakgrund till mitt kreditkort.

Har typ suttit och trixat med photoshop i två timmar och når inte mycket till resultat. Försöker göra ett snyggt motiv att ha som bakgrund på kreditkortet jag ska skaffa nu framöver. Märker ännu en gång att detta med datorer och mig inte är den bästa lösningen i världen. Har hitintills kommit fram till detta resultatet och är väl inte helt onöjd, om det inte är så att när jag sen ser i deras villkor så får man inte ha med text på kortet :( Så det måste jag lösa på så sätt att ta bort det jag suttit så länge med att först få dit :( Livet suger kan jag ju konstatera. Om inte det var nog så har jag suttit och letat fram teckensnittet på internet och det tog ju sin tid det med.

image135
Inte helt dåligt, för en som inte kan photoshop? 

Har tagit bilden från google åxå, och det gillar dom väl knappast heller dom små banknissarna. Nåja får se hur jag gör imorgon, för nu är hjärnan ganska så seg kan jag meddela. Nu ska jag snart gå och sova.

Godnatt på er.

rw

Dagens gapskratt gavs av mormor.

Nu är jag hos mormor och har just bakat en sats med mjukkaka, det blev 20 stycken =)



Dagens gapskratt gavs av mormor. Så här var det.

Hon ringde mig i morse när vi var på väg till henne, fick stiga upp kl 07:20! :O, ja men iaf. så sa hon att hon kanske blir lite försenad för värmen fungerade inte i bilen så hon skulle fylla på glykol lr nått sånt. Okej sa ja, men när vi kom till stället hon skulle möta oss på så var hon där och sa att värmen fortfarande inte fungerade och hon trodde att det berodde på, som hon säger, datorn i bilen. 
Det hade tydligen varit så kallt i bilen, när hon igår kväll skulle till Siknäs, att hon fått vända om. Hon sa att det blåste så mycket kall luft i bilen.
När jag idag sätter mig i bilen så kommer jag inte in på passagerar sidan för att hon parkerat granne med en snöhög, så jag sätter mig bak och när vi senare kör mot henne så märker även jag att det drar uta tusan, men jag inser såklart problemet, efter ett tag, och det är att hon hade nere ena sidorutan :D haha. Fy tusan vad jag skrattade, och mormor skämdes men sen skrattade hon med, och det är ju klart som korvspad att det drar lite och är kallt om man kör med öppen ruta, haha :D

image134
En bild på min charmiga mormor i en något förvirrad situation på kräftfisket för två år sedan.

Nå nu ska jag gå ner och se vad hon sysslar med och hjälpa henne med maten =)

rw

Bor i bushen? Klippte av telefonledningen.

Då var jag hemma efter en tur med Ludwig, vi red ute idag och det var svin kallt -15 grader :( Så det blev inte så lång sväng. Nu ska jag snart sätta mig och se på Gynning, ska bli intressant att se vad hon har kokat ihop till kvällens föreställning. 



Alltså idag så inser jag ju hur mkt i bushen vi lever här uppe. Ovanför Överkalix så har tydligen Telia beslutat att inte erbjuda telefon till 26 stycken, så dom klipper helt enkelt bara ner ledningarna och lämnar det åt slumpen. Och då tänker man ju att dom kan använda sin mobil, men problemet är det att det inte är någon teckning där :D haha. Är inte det vildmarken så vet jag inte vad som är. 

image133

rw

Idol juryn säger upp sig, och "ring ring Anna".

Jaha då var det morgon igen. Andra dagen på lovet, lr det beror ju på hur man ser det, annars kan man ju se det som den fjärde men det är så deprimerande så ja säger att det är den andra dagen. Idag vet jag inte vad jag ska göra, kanske ska fara upp till Kalix och fixa nå grejer med mamma på banken.



Läste just att Idol juryn har sagt upp sig. Tv4 skulle tydligen göra stora förändringar i upplägget och det gillade inte medlemmarna i juryn, så dom sa tack vackert upp sig. Nu får vi väl se vad det kommer för några till Idol 2008, om man orkar se det då. Enligt mig så är det bästa och roligaste i Idol att se alla dåliga som gör bort sig när tror att dom är bra. Där har vi ju ett underbart exempel i den skönsjungande "Ring Ring Anna" hör och... njut ;D


       

         image132


rw



Godnatt.

Nu ska jag gå och sova och har inget vettigt att skriva så de blir bara ett vanligt godnatt.

image54

rw

Renée Zallwaggers vikt ökningar och vikt minskningar till Bridget Jones.

Såg just en bild från Oscars galan i natt på Renée Zallwagger och det är ju sjukt hur mycket hon går upp och ner för Bridget Jones filmerna. 

image130
Att gå från detta till...

image131
...detta är ju ganska duktigt. Men det är inte så bra för kroppen med sådana vikt förändringar på korta tidsintervall. 

rw

Mina nyförvärv till garderoben, om några dagar.

Nu ska jag strax hoppa i säng och sova. Imorgon är det måndag, men det gör inget för jag har ju sportlov! :D Ska sova ut riktigt ordentligt. Får se vad jag hittar på då måntro.



Nå nu e iaf beställningslasset till H&M iväg skickat det blev drygt 2100 kr för mina grejor och dom kommer förhoppningsvis innan veckans slut. Den ena jackan och ett par solisar kommer dock inte förens vecka 10 men det gör inget det är ju bara en vecka bort. Riskabelt att köpa solisar på internet när man inte testat dem men det är ju bara att skicka tillbaka dom annars, ska nog skicka tillbaka lite annat också efter jag provat dem får se. Sitter redan och väntar på mina kläder.

           
Detta är delar av det jag har beställt, det är den sista jackan i raddan som jag har i svart nere i hallen, den var för övrigt ett av mina Stockholms fynd. Visste inte att den fanns i denna färgen när jag köpte den, men såg den senare på ett annat H&M i den färgen och jag var fast.

Nu ska jag gå och sova och ska försöka fundera ut ett sätt att få pengar till allt, haha. Ska fara till affären och höra när jag ska jobba nått mer och lämna in min tidslista så jag får några pengar att betala detta kalaset med ;)

rw

Beställa kläder från H&M.

Har just surfat runt på H&Ms hemsida och självklart hittade jag en massa grejer, två jackor en i beige och en svart, den i beige har jag redan i svart men den var fin i den färgen åxå, och två skjortor och en massa annat för drygt 2000 spänn. Får väl beställa när jag kommer hem och tima in det så mamma beställer samtidigt så det inte blir så dyrt :D Nåja får fundera under dagen, kan ju slänga upp några bilder på grejerna från hemsidan sen när jag kommer hem. 

image48

Nu ska jag till stallet och hoppa med pållarna. 

rw

Vaknade till doften av nybakat, mumms!

Vaknade för ett tag sedan och har just ätit. Idag vakande jag av doften av nybakat bröd, finns det nått bättre att vakna till? När jag senare gick ner så hade mamma mycket riktigt bakat ett helt lass med goda frallor.

image122

Godmorgon.

rw

The Pacifier.

Nu har jag just sett the Pacifier, och den var lika bra som när jag såg den sist. Bojkottade melodifestivalen idag och for med Linda och red ist, ett bra val hörde jag senare för tydligen hade dom inte varit så bra ikv? lr?

image121

Nu e de duschen och sen e de sägen så, Godnatt.

rw

Kladdkaka.

Blev ingen ute ritt idag, utan jag och Linda ska fara en tur i ridhuset ist. Har bakat och ätit en kladd kaka idag åxå och det var gott kan jag meddela =)

image120

rw

Morgon.

Ja då var det morgon och jag har just ätit. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, det enda jag vet är att jag eventuellt ska på en ute ritt med Linda senare idag, får se hur det blir men det, beror på vädret. Nu ska jag hitta på nått kanske städa rummet lr nått annat tråkigt. 

Ha en bra lördag =)

image119

rw

Torrbollen Tony Irving.

Alltså torrbollen i Let´s Dance, Tony Irving, Varför ger han låga poäng till dom de andra tycker är bra och vise versa? Han borde inte få vara med i juryn! Och hans blonda kalufs kan ju gå och lägga sig, varför färgar han den inte, vill han ha den gul-blond lr? Något mer man stör sig på e ju hans sk. svenska, Hen käen intä prate svänske pe riktegt. Nåja nog med kritik mot honom nu ser jag fram emot den spännande upplösningen som röstningen innebär. 


                                 

rw

Hemma.

Nu är jag hemma efter en dag på skolan, fick sluta tidigare eftersom jag gjorde bort några lektioner tidigare än planerat. Nu ska jag bara chilla och njuta av det här sportlovet.

Kanske ska se vad trean har att erbjuda idag, fick ju den kanalen förra veckan och jag har inte hunnit kolla nått på den än.

image118

rw

En kisse hade ramlat in i väggen.

Nå nu e ja äntligen hemma efter fyra timmar i stallet . Var ganska tungt men väldigt roligt, red båda pållarna idag och Linda hade tid så hon kom och höll lektion. Och så hörde vi hur det jamade i väggen så Linda gick och kollade och då hade tydligen en liten kisse ramlat in i väggen på nått sätt :D

image117

Nu ska jag gå och sova för det var ganska så tröttsamt att först idag ha vattentramp utan händer på och sen livräddning av en kompis på gympan. Efter det så kom ju typ två timmars ridning så blev det jobbigt.

Natti natti.

rw

Klarat teoriprovet.

Jag har klarat teoriprovet! Nu är det bara uppkörning som väntar och den är först den 19 mars :( Men de e ju inget att göra åt, de e bara att vänta. Nu ska jag gå ner och hitta nått att äta =)

image75

Och nu kom jag på att jag måste ju ta en tur med tandtråden idag så jag inte sviker min tandsköterska =)

image96

rw

Dressyrsadel = Inte bra för pungkulorna.

Kom nyss ut ur duschen efter att ha varit och ridit. 

Var trevligt med en ridtur, blev dock inte på Ludwig utan på Napoleon för han hade stått längst. Men när jag skulle hämta sadeln så hittade jag den inte och när jag senare ringde Linda så sa hon att nån skulle ha varit och hämtat en annan men måste ha tagit fel så jag fick rida med dressyr sadeln. Jag är van med hoppsadel så ja kan säga att mina kulor mådde inte så bra under denna turen, till nästa gång jag rider med dressyrsadel så ska jag laga till dom före så dom inte blir så mörbultade men men I Will Survive, som Gloria Gaynor sjunger.

image116
En bild på Napoleon.

Imorgon är det teori prov på schemat, nu ska jag plugga, natti natti.

rw

Eva Longoria.

Eva Longoria har varit modell för nått sport klädes märke och så här blev bilderna, blir ju sugen att springa om en sån här snygging var ute i löpspåret. Hon är verkligen skit snygg!

image114 image113

rw

Dagens lektyr.

Blogg.se bråkar bara med mig, men nu verkar det fungera äntligen.

Slutade tidigare idag och lyckades ta mig hem. Men tog jag vara på tiden för att läsa kör teori, nej. Nå nu måste jag börja iaf.

image115
Dagens lektyr.

rw

Körteori och snart Gynning.

Har läst körteori så det står mig upp i halsen ikv. har typ 100 sidor kvar :( Men man måste ju läsa igenom boken åtminstone, men har lagt den åt sidan nu får väl ta upp mina studier i morgon. 

Nå nu börjar det dra ihop sig för en timme med lilla fröken Gynning.

image112

rw

Min dag.

Jaha nu e jag hemma men ska snart iväg igen. Började dagen med att stiga upp före f*n för att åka iväg till körskolan. Halkbanan gick bra, dom hade en SAAB 9-3 på halkbanan en sån som jag alltid velat köra så det var trevligt. Det var för övrigt jätte kul att halka runt i SAAB:en.

Efter det så hämtade pappa mig där och så for vi vidare mot Happis, där han skulle göra nått jobb och jag skulle köpa skor. När vi var där så bjöd pappa mig på Leilani och det var lika gott som  vanligt.

Efter det så for jag till mormor i vävstugan och hjälpte henne med det stora och enormt svåra uppdraget att byta SIM-kort i hennes nya telefon :D 

image111
Mormor och hennes syster i vävstugan =)

rw

Ridtur och ovän med katten.

Nu e jag hemma efter en ridtur på Lord Ludwig, Vevves syster kom dit samtidigt så det var trevligt med lite sällskap i ridhuset =)

Altså våran katt måste ju tro att jag hatar han, dels för att jag inte brukar vara helt happy när han e i mitt rum och hårar ner. Men idag så smällde jag först upp dörren i honom när jag kom ut ur toan, inte i mening med det vet ju inte han, sen så sköt jag igen toa dörren där han satt så han typ klämde svansen för jag såg inte att han hade den där för det var så mörkt. Nåväl får väl klappa han i morgon lr nått så e vi kompisar igen.

image110
Han har inte såna här CP ögon i vanliga fall det är bara att han blundar för blixten*

Nu ska jag duscha och sen i morgon på morgonen så blir det till att stiga upp skit tidigt för att fara och göra bort halkbanan, vilket för övrigt ska bli kul att sladda runt lite. Frida ska göra den samtidigt så det ska bli kul att se henne, har ju inte sett henne på ett tag bara snackat med kvinnan i telefonen.

Morgon och glada nyheter om DH och UB.

Nu var det morgon och jag har orkat upp idag igen ;)

Hörde ju tidigare i veckan dom glada nyheterna att det amerikanska tv bolaget ABC har skrivit på för nya säsonger för både Ugly Betty och Desperate Housewives =) Nu är det bara att hoppas att dom där snåla manusförfattarna slutar upp med sitt strejkande så man får se sina serier igen.

image108
Hetare hemmafruar får man ju leta efter ;)

image109
... och Bettys gäng.

rw


Sängdags och Carola.

Jaha nu var det söndag, men det gör ju inget eftersom man är ledig mån och tis =) Ska bli härligt med ett litet minilov och veckan efter denna så e de sportlov, de är vad jag kallar nice ;)

Sitter här och lyssnar på Carola och Anderas låt och tycker den är så bra. Och nått annat som var bra och fint var ju Carolas hår! Väldigt snygg med det lite ljusare nu när det "snart" är vår, och slingorna satt ju som ett smäck. Bara lite bittert att hon inte gick vidare direkt :( Men men då får man ju en anledning att se på andra chansen i Kiruna ist.

                                 image107

Skandal och trasig telefonsluss.

Var trevligt i stugan, bara synd att vi inte har internet där, försökte blogga från mobilen men den ville inte, den sa ifrån :( 
Såg ju melodifestivalen och det var ju skandal ffs, Carola och Andreas skulle ju ha gått vidare tycker jag! Dom där fula tvillingarna kunde ju ha fått gå till andra chansen med sin skit låt ist. Men kul att Sanna gick vidare direkt. 

Alltså jag har funderat och kommit fram till att SVT måste ju ha nått fel på sin telefonsluss när först dansbandstönten gick vidare förra veckan och nu detta, och hur i hela världen gick "kebabpizza" ens till andra röstomgången? När man skulle ringa och rösta så var det bara upptaget! :( Nåja Carola gick ju till andra chansen iaf så man får väl rösta på henne i Kiruna =)


            

Mot stugan.

Har nyss varit hos farmor och farfar och ätit eftersom faster från Sthlm var hemma en snabbis i jobbet =) Nu har jag funderat länge och jag har bestämt mig för att ta skotern till stugan och sova där inatt. Måste skynda mig så jag hinner dit innan Melodifestivalen börjar.

image106
Våran stuga.

rw

Morgon.

Jaha nu var det morgon igen och jag sitter i min säng och gör ingenting, ser lite på Bee Movie. Märkte just att kvinnans röst i filmen är hon i Bridget Jones. Jag vet inte vad jag ska hitta på idag, men borde fara och köpa ett par skor någonstans men det blir nog inte av.

image105

Men nu vet jag iaf vad jag ska göra, och det är att gå ner och äta lite frukost. =)

rw

Kväll och Let´s Dance.

Nu ska jag gå och sova har just sett klart Let´s Dance. Det jag sett av det var bra, var lite frånvarande i mitt tittande och gjorde lite andra saker under tiden. Det gick bra för mina favoriter ikväll, dom är följande.

image102
Danny och Malin.

image103
Mat-Tina och Tobias.

image104
Mi och Johan.

Killen med dom gyllene skorna åkte ju ut och jag tror det var för att han inte är känd nog, men men, jag gillade honom lika inte så ja gråter inte över att han åkte ut, tyckte det var rätt.

I morgon ser ja fram emot Melodifestivalen, natti natti.

rw

CAD och slut på dan.

Jaha nu har jag snart slutat, har bara denna datalektion med CAD kvar idag och det räknas knappt som lektion är väldigt slött. Men det känns verkligt jobbigt att måsta sluta så här sent på eftermiddagen på fredag. Nu sitter jag och funderar på om jag orkar fara till stugan och sova ikv. lr om jag ska stanna hemma, får se. Ikvälls ska jag väl se på Let´s Dance och sen vet jag inte vad mer jag ska göra. 

Ska försöka höra med mamma om inte hon ska sluta lite tidigare, så kan jag fara hem direkt efter CAD:en. Annars måste jag vänta på bussen som kommer 15:35 och med den är jag inte hemma förens tio över fyra  :(

Nå nu kanske jag ska göra lite CADding och surfa ut en tur på Aftonbladet.se ha en bra eftermiddag.

rw

Natt.

Nu har jag just kommit hem från stallet och har just tagit en kopp te med min mor. Nu ska jag hoppa iväg till duschen och sen ska jag gå och sova. 

image39

Godnatt.

rw

Klädhitler, nej tack.

Kom just hem efter en lyckad tur till stugan. 

Läste detta på aftonbladet nyss. 

Att på en skola i Gällivare har det förbjudits att använda randiga och mönstrade kläder pga. att en lärare där får ont i huvudet av det, haha vilket skämt ska man då förbjuda alla barnen och resten av personalen att ha mönstrade kläder? Dom kanske inte tänkte på att det kanske är så att man måste säga till läraren i fråga att hon får ha ont i huvudet bäst hon vill lr så får väl människan tack vackert säga upp sig för så här kan man ju inte ha det. Och om en unge av misstag har på sig nått som då inte godkänns av denna "klädhitler" så måste ungen ta på sig nån kvarglömd gammal äcklig trasa! Det tycker då jag är fel.

Vad tycker ni?

image101



rw

Alla <3 dag och Engelska läsning.

Jaha nu var man hemma tack vare min snälla lärare Göran. Anledningen till att jag fick fara var att jag skulle börja läsa min engelska bok. Och plikttrogen som man är så ska jag självklart läsa några kapitel. Funderar på att ta skotern och fara ut till stugan och läsa där eftersom jag lika måste dit för att elda så jag kan sova där imorgon. Tar med mig datorn åxå ifall det skulle bli långtråkigt. Boken jag ska läsa heter Harry And The Wrinklies är väl egentligen typ en engelsk barnbok men jag tycker den är bra ändå :D

 image98hj

Nå det är ju Alla <3 dag idag åxå som få kan ha missat. Har ju tjuv börjat med gelé hjärtan för några dagar sedan men ska ta mig ett par idag åxå. Sms:en denna dag har haglat in som vanligt och det finaste jag fick var en bild på Melwin den lilla palten. Blev riktigt glad när jag fick bilden mms:ad från mamma Emma. =) Dagens överraskning var på morgonen när det låg ett paket på köksbordet där det stod Rickard på och det var från mor och far, ett par Salming kallingar, vilket var mkt välbehövligt =)



Skönsång i duschen.

Jaha nu ska jag gå och sova. Har varit en tung dag märker jag nu när jag är så trött, och hur märker jag att jag är trött mer än själva känslan, jo jag sjunger i duschen och alla hjärtans dag till ära så blev det en kärleks sång från typ 80 talet :D Inte vackert men man hörde vilken det var iaf. =)

image97

Nåja nu ska denna sång fågeln sova, natti natti.

tjo

Stress och Käftis.

Har haft en stressig dag idag. Bestående av två prov och ett besök hos käftis. Satt med matte provet i en timme och sen med NK:n i 20 min. Matten var svår men NK:n destå lättare, hoppas på VG på båda. Efter det så traskade jag iväg mot Folktandvården i Kalix. 

Där så möttes jag, efter en stunds väntan, av en gullig tant. Hon undersökte mig i munnen och tittade på gaddarna och var nöjd med det hon såg, det enda hon hade att klanka på var att jag inte var en flitig användare av tandtråd. Hon sa att jag ska börja använda det en gång i veckan. Vette sjutton hur jag ska lyckas att komma ihåg det varje vecka. Men när jag sen tänkte efter så kom jag på att jag kanske får införa en tandtråds-torsdag lr nått, får se hur jag löser det. 

image96

Eftersom besöket hos tandis inte tog så länge så hann jag med tolvan hem och kunde åka hem i solen. Det hade varit en perfekt dag att fara en tur med skidorna i det fina vädret, om det inte vore för att det blåser så det knakar i huset :( Nåja men det är ju trevligt att det är ljust iaf. =)

Nu ska jag hitta på nått att göra, kanske lite körteori lr nått, ha en fortsatt bra dag!

tjo

Natt och Hjärtan.

Nu har jag just kommit ut ur duschen och ska gå och sova alldeles strax. 

Har varit en bra dag och maten hos farmor var god som vanligt. Det blev köttsoppa, den enda köttsoppa jag äter och tycker är god är just farmors.
Jag har åxå köpt alla hjärtans dag hjärtan idag och tjuv smakat nåra, men bara ett par stycken =)

image95

Nu ska jag gå till sängs, godnatt.

tjo

Äta hos farmor sen plugga :(

Har nu kommit hem efter en dag på skolan och gör inte så mkt för tillfället, ska snart iväg till farmor och farfar för att äta middag.

image93

När jag kommer hem därifrån så har jag en massa läxor att plöja igenom, ett matte prov imorgon och ett NK prov som åxå är imorgon. Så ja behöver inte fundera på vad jag ska göra då.

tjo

Från stallet nu till duschen.

Kom just  hem från stallet och är nu trött och har ont i huvudet så jag ska väl bara duscha och gå till sängs om jag inte fastnar vid msn som vanligt. Allt gick bra i stallet och  Ludwig uppförde sig exemplariskt som vanligt. 

Nå nu som sagt var bär det av mot duschen.

image13

tjo

Dagen som varit.

Nu har jag kommit hem efter en heldag på skolan, lr nja hade bara två lektioner men ändå. Hade tydligen eng nationella skriftligt idag, bara ett test nationellt men ändå, det gick ändå ganska bra. Fick åxå reda på mitt skriftliga och hördelen som vi gjorde före jag for till Sthlm och det gick bra hade precis mvg =) 

Säkerhets kontrollen som jag gjorde på körskolan gick åxå bra. Nu har jag bara landsvägskörning och lilla uppkörningen kvar så är jag färdig på körskolan.

image33

Nu ska vi snart äta, ha de bra.

tjo

Morgon.

Morn morn, har just masat mig upp ur sängen och ska nu gå ner och fixa mig och sen se om vi har nått jag kan äta till frukost. Eftersom jag varit borta så vet jag inte vad vi har här hemma, hoppas vi har nått ätbart.

tjo

Natti natti.

Nu ska jag gå och sova snart, har sovmorgon imorgon vilket ska bli skönt. Imorgon väntar en dag av skola bestående av en matte lektion och en engelska lektion, hade vanligtvis varit en ganska slö dag om det inte vore för matte provet som väntar på mig eftersom jag var borta i fredags :( Det som inte är så där jätte kul är att jag inte kan det vi ska ha prov på. Får väl hoppas på nått slags mirakel lr nått. Men det ska iaf bli roligt att träffa alla som man inte träffat på ett tag när man varit borta på resa. 

Imorgon efter skolplikten väntar en körlektion bestående av säkerhetskontrollen, vilket ska bli skönt att få gjort bort, ett steg närmare att jag kör runt själv på vägarna. 

Nu ska jag iaf hoppa in i duschen och tvätta av mig. Godnatt.

image54

tjo

Jetmotor utanför fönstret.

Nu har jag kommit hem till nyborg, äntligen lr nått. Var väl en lagomt trevlig flygtur med ett skit plan och tror ni inte att jag typ fick sitta längst bak. 
Som tur var så var så såg man ut genom min rads fönster, men om raden bakom tittade ut genom sitt så såg dom en stor jävla jetmotor så de såg inte mkt när dom tittade ut. Om inte det var nog så lät och vibrerade det som satan där jag satt. Och just innan vi skulle gå in för landning så börjar den ena flygvärdinnan knäppa den andra när hon står och poserar så sött, haha :D Har aldrig varit med om nått liknande men nån gång måste vara den första.

image90

Nå för övrigt så kan jag säga att jag älskar Sthlm, där vill jag bo!

Nu ska jag göra nått, kanske ska försöka göra nått åt min trista blogg design, börjar vara lite små less på den nu faktiskt. Ser att några andra just har gjort om sina. Ha en bra kväll!

tjo

På väg hem.

Ja nu har jag just chekat in från min fasters dator och vi ska snart ge oss iväg mot arlanda. Mitt flyg går 14:15 från arl och är framme i Luleå 15:35. Nå nu ska vi snart hasta iväg mot flyget. Har körlektion imorgon och då ska vi göra säkerhetskontrollen så den ska jag plugga till på planet.

Ha en bra dag, jag skriver kanske nått senare när jag kommer hem till nyborg.

tjo

Melodifestivalen OMG!

Hejsan hejsan.

Idag har vi varit på Outlet i barkaby. Var ganska trevligt hittade mig ett par kallingar för 34.50 kr och en väska som jag behövde på Stadium. Dom hade inget H&M lr MQ där tyvärr, men en hel del andra affärer men jag brukar inte hitta nått på Outleten, och det gjorde jag inte denna gång heller, utan bara på dom stora affärerna runt omkring.


Har nyss sett melodifestivalen och jag säger bara OMG! Altså att den lilla super happy tjejen gick vidare kan jag ju förstå men härre gud Christer Sjögren, vet inte vad jag ska säga jag är mållös trodde inte ens att han skulle komma till andra röstomgången men tydligen så måste ju telefonerna på ålderdomshemmen ha gått varma lr nått! För vem fan annars röstar på en sådan skit låt?!

Nå nu ska jag gå och se på grabben i graven bredvid. Ha en bra kväll!

tjo


Älskar MQ i solna.

Hej hej!

Idag har vi varit en sväng till på stan och sen for vi till vällingby efter det så for vi till solna centrum och jag kan meddela att för näsrvarande älskar jag MQ i solna. Dom hade mina gråa byxor på rean som jag letat i Luleå och sen på varenda MQ jag varit in på i Sthlm. Har inte funnits i min stl. men i Solna hittade jag dom i min stl! vart skit glad när jag hittade dem. Annat än det så har jag inte köpt så mkt mer idag, mer än ett halsband och en tuperingskam, så det blev en dag med ganska lite shopping, bra för plånkan iaf. =)

Imorgon ska jag försöka hitta lite mer, får se vars vi ska då.

Åt nyss oxfileé och pot.gratäng vilket var jätte gott och till efterrätt blev det gino (stavning?) frukt i ugnen med vitchoklad på + glass till det, det var åxå jätte gott. Nu ska jag gå och se vilka som dansar vidare på tv med min faster.

Ha de gött!

tjo

Svartrockare på stan?

Ja idag har det varit en händelserik dag. Det började lagomt intressant med ett till besök på mässan som vi var på igår, det var inte så kul. Efter det for vi på stan och jag kan meddela att mina hälar värker av skona jag har, det är för tunn sula för att inte säga obefintlig sula. Nå på stan hittade jag som vanligt lite kläder, blev en skorta som var på halva halva och ett par byxor och en till halsduk, köpte en igår åxå men den var svart och när jag hade den idag till min svarta jacka och svarta byxor såg det ju ffs ut som att jag hade varit på en begravning lr var svart rockare lr nått. Men nu är det problemet åtgärdat.

Sen hände det väl inte så mkt mer än att jag faktiskt varit med om en KROCK! Men allt gick bra och alla överlevde lite mkt skråmor på den andra bilen bara men efter omständigheterna så gick det helt ok. Det är den andra krocken jag är med om på ett halvår och det är åxå dom enda jag varit med om i mitt liv. Den förra var med bussen och en älg.

Glömde ju föresten berätta att jag såg Raffa igår, lr Karin M nånting, hon som var med i Äntligen Hemma för länge sedan, hon med krullpermanenten.

Nu sitter jag på min kusins dator ute på Ekerö och vi har just ätit, och ska snart mumsa i oss kladdkaka. Ha en fortsatt bra dag!

tjo

Om dagen i Sthlm, upsides and downsides.

Jaha då har ännu en dag i Sthlm förflutit, nästan. Har varit en bra dag.
Vi började dagen med ett besök på tekniska museét och det var väl sådär. Vi var på 3-D lr 4-D, lr vad det nu var, bio och det var däremot mkt roligare. Sen när vi skulle äta så fanns det inte så mkt att välja på och eftersom jag inte var så intresserad av potatiskaka(?) så valde jag currybreserad fisk med ris, dååligt val kan jag säga! Har aldrig gillat fisk och detta var inte ett undantag.

Efter det så stack vi iväg till Sthlm Furniture Fare. Det var väl inte heller så väldans roligt men kul att se på allt nytt som kommer komma under året. Vart väldigt trött i fötterna så tillslut så värkte det bara under hälarna. Vi frågade Inger och vi fick fara därifrån tidigare. Då for vi på stan äntligen!! Det var kul och jag hittade såklart ett par plagg på H&M, fast vi var ju bara på stan i typ en timme lr så. På stan var det som vanligt mkt fjortisar, och härre gud att inte småa fjortisar kan lära sig att använda rätt nyans på brunkrämen så det inte blir så att halsen ser vit ut, men en jag såg idag var ju nått i hästväg såg ut som att hon hade en ansiktsmask för hon var helt vit runt ögonen, haha.

Sen for vi och åt på taco bar på kungshallen, trevligt värre.

Nu sitter jag här vid datorn och gör inte så mkt, ska väl se lite på tv snart och kolla lite bloggar. Men blir tokig på denna datorn för ungefär var 15:e minut så slår den av sig sj och då måste jag starta om den, enormt irriterande :(

tjo

Gynning och Godnatt.

Kom hem från Bbq´n för ett tag sedan och jag kan säga att jag åt så mkt att jag knappt kunde gå och efter det så smällde jag i mig efterätt, inte så smart men men :D Fattar inte hur dem som åt två portioner lr mer orkade för jag var då proppmätt efter en.

Kom hem precis till Gynning började och det håller jag på att se nu, ska företen gå tillbaka till det nu. Vet inte om jag hinner skriva nått med ikv så ja säger Godnatt nu.

Imorgon blir det iaf Sthlm Furniture Fare och lite annat hoppas vi hinner shoppa lite, e jätte sugen nu!

Natti natti

tjo

Framme i Sthlm, Mongo Bbq sen förhoppningsvis.

Är framme i Sthlm nu, äntligen efter mkt väntan. Allt har gått som planerat och vi har idag varit på Nordic Light Hotel som var ett väldigt fint hotell och efter det traskade vi iväg mot designtorget och nu sitter jag på vandrarhemmet där vi ska bo. Ett fint vandrarhem om man jämför med Yellow House i kiruna :D haha, ni som varit där vet vad jag menar. Nu ska vi väl snart gå ut och äta, har snackats om Mongolian Bbq och om det blir så, så ska det bli väldigt gott.

Sitter och skriver från datorn på rummet och det är så väldigt seg så det finns inte, e typ ett gammalt modem lr nått. Så msn e inte ens att fundera på, tyvärr :/ Hade annars gärna underhållit mig där ett tag =)


Kväll + rolig historia.

Nu är det sista kvällen/natten i nyborg på ett tag, imorgon sover man tryggt (förhoppningsvis) i en säng i Sthlm. Har just sett CSI NY och det var bra. Nu ska jag gå och sova men måste bara lägga in en rolig historia jag fick av Nadia nyss.

Mannen hade varit hos läkaren och fått ett stolpiller. Läkaren hade hjälpt honom med att sticka upp det första. På kvällen skulle frun hjälpa mannen med ett nytt piller, hon lade sin ena hand på hans axel och förde in pillret med den andra handens pekfinger. Precis när det var klart gav mannen ifrån sig ett jättevrål. 

-Gjorde det så ont? Undrade frun.
-Nej, men jag kom att tänka på när läkaren hjälpte mig tidigare idag, hade han båda händerna på min axlar...

Bra va? :D Var kul med ett gott skratt så här på kvällskvisten.

Skriver nog imorgon från Sthlm kanske om jag har tid, take care.

tjo

Dagen som varit.

Dagen som varit idag har varit bra. Har varit på skolan och sen på körskolan och efter det jobbat på affären. 

Fick som vanligt inte mkt gjort idag på skolan satt och längtade till Stockholms resan, för vi åker ju imorgon. På körskolan gick det åxå bra, har nog mest troligt bara tre lektioner kvar innan det är dags för lilla uppkörningen. Sen är det teori den 21 feb och halkis den 19 feb. Frida klarade teorin idag, GRATTIS till henne.

Har förövrigt köpt ett nytt hårspray idag från ICA, haha. Kvalitet ;)

Nu ska jag nog snart gå och packa färdigt till Sthlm, om jag inte blir fast vid datorn och msn som vanligt, haha. Har typ suttit med detta inlägg i en timme :D haha.

tjo

Kväll.

Ja då var det kväll och jag ska gå och sova, har inte gjort allt för mkt idag förutom att mammas faster och morbror, Ingrid och Olov, kom på besök och gav mig min present eftersom dom inte kunde komma när jag hade kalas. Men förutom det har jag mest slöat, fast jag har packat lite till Stockholms resan, vi åker ju på tisdag. 

Nå nu ska jag gå och sova, ska ju upp tidigt imorgon och ska då på IVn där vi tydligen skulle ha cirkelträning i furuhedshallen, vilket ska bli ganska kul förhoppningsvis.

Nå de var allt från mig för idag.

tjo

Om Hotellet igår kväll och nyvaken.

Vaknade för typ en timme sedan och känner mig fortfarande trötter. Kom hem vid halv tre i natt och orkade inte göra ett inlägg då. 

Men det var iaf en trevlig kväll förutom att Frida inte kom för hon skulle plugga till teori provet. 

Började kväll med fix och trix av mig och Nadia hos mig innan vi for till Angelica för att förfesta. Där spelade vi picturnary (stavning?) Och sen kom Nadias mor och skjutsade oss in till Hotellet. Såg inte så ljust ut när vi kom fram, jag gissar att vi sänkte medelåldern med 20 år minst. Men eftersom kvällen flöt på så kom det mkt mer yngre förmågor dit och då vart det genast mycket trevligare. Var tydligen 20+ igår kväll, men men.
Det var då en trevlig kväll med acceptabel musik och mycket folk man kände som man kunde snacka med. Fast hade varit roligare om det varit -09 nu så hade ju alla -90 kunnat vara där =)

Nåja man kan sammanfatta kvällen som trevlig och rolig. Blev dock ingen tabascoshot för mig, till Sampas och Davids stora förtret men dom tog varsin egen ist :D haha.

Nu ska jag iaf gå och äta frukost lr det kanske e lunch nu föresten, nå hur som helst ska jag gå.

tjo 

Kom nyss hem och presenterna från igår.

Har nu kommit hem från affären efter en dags jobb. Var lika trevligt som vanligt.

Igår kväll så stupade jag ju i säng direkt jag kom till sängen så ja hann inte berätta om alla fina presenter jag fick av Nadia, Elli och Frida. Så ja gör det nu ist.

image87
Blomman jag fick av Nadia.

                                                
   Nadias jätte fina kort som hon gjort själv         Den jätte fina t-shirten jag fick av Ellinor
       och ett ljus som ändrar färg när man             och Frida =)
      tänder det och lite sprit =)

Ikväll blir det hotellet med Nadia och (förhoppningsvis) Frida :)

tjo

Gästerna har farit = godnatt.

Nu har mina gäster givit sig iväg och då måste jag hoppa i säng direkt, så jag orkar upp till jobbet imorgon, så jag inte gäspar kunderna i ansiktet :D

Det har varit en väldigt trevlig kväll med många fina presenter och fika och mkt prat som vanligt ;D Nå nu e de godnatt.

Natti natti.

tjo

Stressinlägg.

Har just kommit hem efter en full dag på skolan och sen på affären. Nu kommer Nadia, Frida och Elli snart så ja har just hunnit få allt i ordning, kom hem för 45 min sen. Hann till och med en snabb dammsugning så dom slipper se mina dammråttor. Nå ja nu ska jag gå ner och se när dom kommer =)

tjo

RSS 2.0