Godmorgon.

Jaha då var det lördag och jag ska alldeles strax ge mig iväg mot affären. Ska jobba idag till klockan ett och efter det måste jag nog hem och läsa lite i min engelska bok, för vi ska ha skrivit en recension till på måndag och det var inte en vanlig sådan utan en lite mer avancerad sådan där man typ analyserar lr nått. Kommer nog inte bli så lätt för mig eftersom jag har en barn bok :D haha

Nä nu måste jag bege mig.

image219
Här ska jag sitta och hecka idag.

rw

Godkväll.

Jaha idag har det inte hänt så mycket, vaknade i stugan och begav mig hemåt och for och jobbade och efter det var det stallet som väntade och nu ska jag snart sova för imorgon ska jag jobba igen, och måste då upp kl åtta typ.

Godnatt.

rw 

På väg till stugan.

Jaha den här lovdagen har åxå förflutit utan att jag fått gjort nått nyttigt, lr jag har ju varit hos hästarna och ridit med Marie och Natta i två timmar så det var ju nyttigt med lite motion. Nu ska jag snart iväg till stugan, familjen har tydligen väntat med maten tills jag skulle komma så jag måste väl så smått börja röra mig mot skotern fast jag inte har nån lust alls. Att sätta mig på en kall skoter i kallt väder och köra runt i flövatten, men jag kunde ju inte säga att jag inte kommer när dom väntar med maten :( Och jag är lite hungrig för mitt misslyckade försök till pannkaka blev inte så bra som jag hade hoppats, den blev liksom lite platt på nått sätt, nästa gång ska jag prova sätta bakpulver i :D

Nåja nu ska jag fara... snart.

rw

Dagen som varit.

Jaha idag har jag inte gjort så mycket nytta. Sov till halv tolv typ, åt frukost/lunch och sen for jag till Elli och klippte mig! Det blev jätte bra och jag är väldigt nöjd! Efter det for ja å Elli in till stan och där var vi in på Chili en sväng och mötte Amalia och Hanna och sen gick jag och fotade mig till körkortet på expert och Elli for iväg till folkan för att ha genrep på mode showen som äger rum imorgon. När ja kom hem åt ja och sen stallet med Natta.

Det var min dag det.

rw

Inte fått gjort nått vettigt.

Jaha nu var det kväll igen och ännu en lovdag förbi, utan att jag fått gjort något vettigt. Var och red en sväng men det blev bara 15 minuter för det var tydligen Maria träning fast det inte skulle vara det och jag ville inte rida runt där och störa i deras lektion som hon typ fått punga ut 800 kr för lr nått så jag beslutade mig för att gå hem.

Nu ska jag inte göra så mkt mer ikväll mer än att slappa framför msn.

rw

Charlotte Perelli hero vid bilolycka.

Nu var det kväll och jag har inte så mycket att göra för tillfället, ser på Wallander men det är reklam och nyheter nu. Imorgon ska jag till Happis och Finland med farmor och farfar och köpa nå grejer vad det nu var. Efter det får jag se vad jag hittar på, blir väl säkert ridning skulle jag tro.



Såg att Charlotte Perelli hade varit först på plats efter en olycka på en väg nära Stockholm, haha jag vet inte vad jag hade sagt om jag just krockat åså kommer Charlotte Nilsson och frågar om jag är okej och lägger en filt om mig. Skulle nog bli mer chockad av att hon var där än att jag varit med om själva olyckan :D

image220



rw

Nakenkulturen sprider sig som ogräs.

Nu är jag äntligen hemma från stugan. Sov över där och det fanns väl inte direkt så mycket att göra mer än att se tv och äta. Började dock se ett nytt program som jag aldrig sett förut, Sing A Long på trean, det var ganska så bra, bättre än att sitta och stirra framför sig iaf :D



Läste just att naken trenden breder ut sig över sverige, nu öppnar snart i skåne ett B&B som man får vara helnaken på. Andra nakenaktiviteter poppar upp som ogräs exempel på dessa är nakna flygningar i tyskland och muséum där man ska vara naken när man går runt och kollar på utställningarna. Och nakenbadandet är fortfarande lika poppis som förr.

Själv skulle jag ALDRIG göra något sådant naken! Det var bara förr när manniskan var ur-dum som man sprang runt naken vi ska väl vara förbi det nu, mänskligheten har ju blivit smart. Fast okej dom får väl göra som dom vill bara dom inte gör det var som helst utan bara på deras speciella mötesplatser, för inte vill jag sitta på resturang brevid en naken en. Den här killen kör med kläderna på, i det mesta iaf :D

Nåja nu ska jag med pappa till Kalix en sväng.

rw

På G mot stugan.

Jaha nu ska jag iväg till stugan och om planerna inte ändras så ska jag nog sova där om jag har nått att göra vill säga =)

rw

En dag på ICA-Träffen i Nyborg.

Har just kommit hem efter en dag på affären, det var ungefär som vanligt fast det var ganska många kunder från morgonen men efter kl 1 så var det tyo bara 4 st lr nått. Nyborsborna hade nog inte fattat att vi hade öppet till kl 2 idag :D

Idag när jag inte hade så mycket för mig så passade jag på att fota en bild av där jag jobbar :D

image219
Såhär ser det ut på ICA-Träffen i Nyborg.



Nu ska jag snart och rida tror jag, och sen ska jag kanske till stugan får se hur det blir =)



rw

Undervattensbil.

Hittade inget i Happis så ja kom hem lottlös. Nu ska vi nog snart dra iväg till stugan och sola och köra skoter. Kommer dock hem ikväll för imorgon ska jag ju jobba, börjar redan kl nio så ja måste typ upp kl åtta :( Men man måste ju ha pengar så det är ju bra =)


 Läste just att det kommit en ny bil som går att köra under vatten. En sådan vill jag ha! Tycker det skulle vara ganska fränt att bara komma upp körandes på en badstrand någonstans i medelhavet bland en massa turister, lr att köra upp på badstranden i Storön mitt i sommarhettan :D

image218



rw


Godmorgon.

Har just vaknat och ska nu till happis med pappa och har jätte bråttom skriver senare.

rw

Bilder från utedagen.

Nu har jag jobbat i ca 4 timmar och är hemma, imorgon är jag ledig vilket är skönt. Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på blir nog en sväng med bilen :D



Här är bilderna på mig och Amalia från utedagen idag, när vi lagar våran svin goda wok. Amalia äter en majskolv som är lite sotig så det är därför hon är så svart runt munnen :D fast det kanske inte syns.

image215

image216

image217

ps. tack för bilderna Emma =)

rw

Friluftsdag och ärvde 108 miljoner.

Hemma efter en enormt trevlig utedag med ettorna och Daniel och Sandra från min klass. Amalia hade med sig wok men hade inte marinerat kyklingen och hade inte heller salt lr peppar så vi brände iväg till mig för att fixa marinad och risnudlar att ha i, vi var på Nordanskär så det var nära hem för mig. Nån hade kamera så det kommer säkert upp bilder på pixbox sen så ja ska stjäla därifrån och lägga upp på bloggen när jag och Amalia sitter med skoterglasögon och steker kyckling och donar.

Nu har jag just duschat och ska snart och jobba.



Läste just att nån författare Marianne Fredriksson hade testameterat sin förmögenhet till sin trädgårdsmästare. Det tycker jag var väldigt snällt gjort men det tyckte inte hennes döttrar som "bara" hade fått 17 miljoner att dela på.  Man kanske skulle satsa på en karriär som trädgårdsmästare ;D haha. Jag skulle också vilja ärva pengar fast av nån man inte kände så det inte skulle vara så tråkigt när personen dog.

image214
108 miljoner rikare.


rw

Ägd av mobilen och en skåning.

Nu har jag kört lite på egen hand och det var roligt, var till stallet och sen till farmor och farfar. Ja blev lite ägd idag när jag skulle messa att jag hade klarat det till en massa så skrev jag till Sabina och valde första Bima i listan följande hände, J=jag B=Bima:

J: Ja klarade det! :D
B: Klarade vad?
J: Uppkörningen så klart!
B: Vem är du?
J: E de inte Sabina?
B: Haha Nääe ;-) de e stoffe från skåne... Grattis till körkortet då :D ja tog mitt för 2 veckor sen :)

Snacka om ägd jag blev :D haha. Men nu har jag tagit bort det gamla nummret och har bara det nya kvar vilket är säkrast :D

image213


Nu ska jag gå och sova för imorgon är det utedag med skoterkörning, ska på klassutflykt med ettorna och två till från tvåan. Klockan halv nio ska jag möta Amalia under bron vid campingen och sen ska hon och Sandra åka med mig vars vi nu ska. Vilket medför att jag måste ta familjeskotern som jag inte ens vet hur man starar, för man ska typ starta med en dosa lr nått :S Nåja får lösa det imorgon nu kallar sängen.

Godnatt.

rw

Kör själv.

Nu är jag hemma en snabbis men ska snart iväg till stallet för en tur och jag kör ju själv dit! :D Är ganska så stolt ;)
Får skriva ett ordentligt inlägg när jag kommer hem sen =)

rw

Klarade körkortet!

Hållåj! Klarade körkortet nyss, fast jag köde fast på uppkörningen så jag tänkte att f*n nu klarar jag det aldrig men det gjorde jag! Nu är jag hos Frida och ska umgås med henne och inte sitta här vid datorn och vara osocial.

rw

Nervös uta tusan!

Hej nu ska jag gå till sängs och är nervös uta tusan! :S Det är p.g.a uppkörningen imorgon, trodde inte att jag skulle vara nervös men nog är man ändå lite nervös kan jag säga. Men det ska nog gå bra säger alla men jag vet fan inte. Det kan gå hur som helst och kuggar jag så har jag ju redan gjort det en gång då och vet vad jag gjort fel så då är det bara att boka om =)

Nu måste jag få lite sömn för jag har inte sovmorgon imorgon, ska göra ett matteprov som dom andra gör medan jag kör så det är på ett sätt självförvållat men bättre att göra det nu än att vänta till efter lovet.

rw

Mattematik? Kommer man ha någon användning för det i livet?

Sitter just nu med näsan i matteboken och försöker fatta lite grand iaf, men kan väl inte påstå att det går så bra. Kommer typ ha G på provet om jag har tur och det menar jag seriöst! :( "Bestäm ekvationen för tangenten till kurvan y= sin x i punkten (0, 0)" vad i hela fridens dar menar dom med det och hur ska man räknat ut det? och den stora frågan är att när kommer man ha användning av det i livet sen? :o Jaja det är ju i boken så nån nytta måste det ju ha kanske.

image212


rw

Sitter på designen.

Har design med Inger och hon är på vårdcentralen så vi gör väl inte allt för mycket. Har haft svenska och data tidigare idag och det gick bra, på svenskan hade vi teater så det var ju kanske inte det bästa jag vet men det var slött som tusan. Nu ska jag snart gå tillbaka till klassrummet och göra lite så hon ser att jag har gjort nått och inte bara slöat framför datorn :D Efter skolan ska jag till ICA och jobba och jag ska köpa mig nått gott tror jag.

Ha en fortsatt bra tisdag.

rw

Flickan har två ansikten!

Ojoj vilken bra uppdatering denna mannen har haft idag då ;D Nåja har inte kommit hem förens allderles nyss. Dan började med skola efter det var det jobb och sen for jag till farmor och farfar och var där en timme innan det bar av till stallet där jag varit till för ett tag sedan, fullt upp med andra ord. Nu ska jag bara komma ikapp med bloggläsningen och sen ska jag gå till sängs och sova gott. Lilla uppkörningen idag gick bra, han sa att han inte trodde att jag skulle ha några som helst problem med att klara det, men man vet aldrig om man får hjärnsläpp. Skulle inte vara förvänad om jag kuggar men då är det ju bara att boka ny tid och try again.



Läste just om en flicka i Indien som fötts med två ansikten! Ungen har fyra ögon två näsor och två munnar det är ganska otroligt men hon är annars välskapt. Men man vet ännu inte om dom fyra ögonen och resten av dubbletterna funkar som dom ska men det ska bli spännande att höra om sen. Föräldrarna och resten av folket i den lilla byn är överlyckliga och ser inte barnet som vanskapt, utan som att det är en avblidning av deras gud som även han hade två ansikten.

image211

Nä nu måste jag sova.

Godnatt.

rw

Godmorgon och onsdag.

Godmorgon jag är vaken och har ätit frukost och gjort mig klar, nu letar jag bara febrilt efter min I-pod som ska vara här någonstans.
Nä nu ska jag leta vidare, Ha en bra måndag lr hur bra en måndag nu kan vara. Fast det är ju egentligen onsdag typ för vi går ju bara på skolan tills onsdag och torsdag friluftsdag och sen PÅSKLOV!

rw

Tredje Bridget Jones film?

Nu ska jag gå och sova så jag orkar upp imorgon. För då väntar Engelska, Matte och Design fast på matten har jag lillauppkörningen! Får hoppas att det går bra och att den riktiga går bättre ;D



Zallwager är sugen på en ny Bridget Jones film om hon slipper gå upp i vikt vilket jag tycker är ett väldigt bra krav eftersom det är skit dåligt för kroppen att ha sådana vilkt dippar. Det enda lilla problemet är att det ännu inte finns någon tredje BJ bok skriven, som en eventuell film kan baseras på. Men vi får väl hoppas på att det skrivs en som är minst lika bra som ettan och tvåan.

Här är en filmsnutt där hon är All By Her Self.



rw

Zubyde Simsek jagade Björn Gustavsson.

Jaha har just varit och slipat lite på övningskörnings kunskaperna för imorgon är det ju lilla uppkörningen. Sen snippade vi iväg till farmor och farfar där jag tiggde till mig skjuts för imorgon då jag slutar jobbet kl sex. För mor och far ska en sväng till Happis på IKEA imorgon så då har jag ingen skjuts.



Läste just att stackaren Björn Gustavsson blev jagad från schlager efterfesten av frisörskan Zubyde Simsek. Hon försökte tydligen ragga upp honom till sin kusin :D Ja det är inte lätt att vara känd när folk försöker ragga på en.

image209 image210

rw

Hästtävlingarna avslutade.

Jaha då var jag hemma efter en heldag (10,5 h) i stall mijö med en massa hästar och nervösa tävlingsryttare. Linda gick felfritt genom båda klasserna och Natta rev ett på den lägre men var felfri på den högre. Är skönt att var att vara hemma igen för det har varit en tung dag gick upp kvart i sju, för väckaren ringde aldrig, egentligen skulle jag ha stigit upp 06:25 men så blev det inte utan det blev en snabb påklädning och sen äta frukost i bilen. Men jag hann till klockan sju iaf.

Nu ska jag gå och äta för jag är lite vrålhungrig nu.

rw

Planerad morgon in i minsta detalj för maximal sömn.

Nu måste jag gå och sova för jag ska upp typ halv sju imorgon :( Men så e de när man ska med på tävling som slav, fast det ska faktiskt bli kul och jag känner mig inte som en slav för jag erbjöd ju mig själv så.
Nå kommer nog inte att hinna skriva nått på morgonen för så hurtig e jag inte. Har planerat morgonen väl så jag har speciellt avsatt tid till mat, fix och tänder så ja kan sova maximalt och ändå hinna till stallet till kl sju, haha.

image208


Godnatt och sov så gött.

rw

Melodifestivalen och Nordman lik Clas Elfsberg.

Såg nyss melodifestivalen och den var väl ganska bra. Det var bra att Charlotte vann för jag tror hon klarar sig bäst i ESC. Men nått jag tänkt på från första gången jag såg Nordman killarna var att den ena liknar ju Clas Elfberg från SVT nyheterna och han var ju med ikväll! haha, visst är dom lika? Orkar inte klippa i bilderna så ja lägger ut två separata.

image206 image207

rw

Kycklingsallad och hästtävlingar imorgon.

Jaha då var det kväll och jag har just varit och övningskört till Kalix en sväng för att köpa grillad kyckling, för ikväll ska vi äta kycklingsallad, våran matfantasi sträckte sig inte längre än så ikväll. Nu ska jag inte göra så mkt, ska slappa och äta allderles strax och ikväll ska jag självklart se vem vi ska skicka till ESC. Fast Carola och Andreas lyser med sin frånvaro så klart, om dom hade varit med ikväll hade jag faktiskt röstat, men ikväll får telefonen ligga lågt.

Imorgon är det hästtävlingar hela dagen på agendan för mig, åker tidigt på morgonen och kommer hem sent på eftermiddagen. Det är jag, Linda, Natta, Bima och eventuellt Marie om hon är frisk så det blir full bil skulle jag tro om alla vi åker sammtidigt.

image205


rw

Sveriges näst dyraste hus sålt.

Kom hem för ungefär en timme sedan och har just ätit och gör för tillfället inte så mycket. Jag ska försöka hitta på nått trevligt.



Näst dyraste huset i sverige är nu sålt, för 68 miljoner. Det dyraste huset som sålts i sverige kostade 69,5 miljoner. På slutet av budgivningen så ökades buden med 5 miljoner per bud, det är sjukt mycket. Så här såg huset ut, ser väl inte så mycket ut för världen men det är från 1800 talet. Det värsta med det är att köparen inte ens äger tomten utan den ägs av Statens Fastighetsbyrå.

image204


rw

Godmorgon.

Godmorgon nu ska jag bara kasta i mig lite mat innan jag slinker iväg till affären och jobbar ett par timmar tills kl ett. I helgen måste jag göra lite matte och måste övningsköra för på måndag är det lilla uppkörningen och på onsdag är det uppkörning! Nå nu ska jag gå.

Ha en bra lördag!

rw

Godnatt.

Nu ska jag sova för imorgon ska jag upp tidigt och jobba. Sov gott alla så kanske vi ses imorgon.

Godnatt.

rw

Så ska det låta, och förbjudet att ladda ner musik.

Jaha nu har jag sett Så ska det låta med familjen och haft trevligt efter det har vi kikat lite på Let´s Dance och nu ser vi Mr & Mrs Smith som faktiskt är en ganska bra film =)



Hörde att det nu tydligen blivit förbjudet med nedladdning på riktigt i Sverige. De olika nedladdnings sajterna har skyldighet att lämna ut IP-adresser till myndighet som har tillstånd att efterfråga dessa. Det är ju inte så trevligt för dom som laddar ner musik och film etc.

image203


rw

Scarlett Johansson säljer sig.

Scarlett säljer på ebay två biljetter till hennes senaste film och före filmvisningen så får personen träffa Scarlett och hälsa och kanske ta sig ett litet snack med stjärnan. Auktionen avslutades och högsta budet blev 250 000 kr som en engelskman tydligen är beredd att betala för att träffa henne.

image202


rw

Inge klipp och hungrig.

Jaha blev ingen klippning idag för Elli hade ju tydligen redan bokade tider :( Så nu får jag sitta här med min kalufs. Jobbade ju på affären idag och känner mig inte så värst fin där man sitter i sin jätte kalufs och försöker se trevlig ut. Och dessutom så är jag jätte hungrig för det var korvstroganff idag och det brukar ju vara gott men min specialmat smakade typ bara smör och det är inte en smak jag vill känna i min mat. Så nu måste jag gå ner och ta mig en macka.

rw

Walsarna har farit och jag sitter och CADar.

Sitter på Caden och gör inte allt för mkt det bara bråkar med mig hela tiden och jag blir så jäkla less. Ska allderles strax gå och göra nått annat. Elli skulle klippa mig idag men hon hade en massa kunder så vi får se om hon alls hinner innan jag slutar, annars får vi ta det en annan dag.

Walsarna for idag och det var ju tråkigt typ alla tjejer grät och bölade. Man hade ju nästan börjat vänja sig med att det pratades engelska i skolan :D Men dom kanske kommer till sommarn och då får man ju träffa dem kanske. Får väl ragga upp några msn och skriva en gång lr två med dom som verkade trevliga, t ex. hon som hela tiden gick runt och sa Hajdå hajdå när hon egentligen skulle ha sagt hej hej, haha. Det är inte lätt för dem att komma ihåg alla ord dom fick lära sig, av de orden var typ nästan alla snuskiga som "får jag klämma på dina saftiga bröst" som tjejerna lärde dom. De flesta av dem var roliga männsikor.

Nä nu ska jag cadda vidare nån minut innan jag ger mig av hemåt.

rw


Morgon och idag ska hår testarna falla.

Jaha då var det morgon och jag har just slagit upp ögonen ska strax springa ner och äta lite frukost. Idag kommer hår testarna falla långa på frisör hoppas jag om inte Elli blivit sjuk eller nått. Nä nu måste jag skynda iväg så jag inte missar bussen lr nått annat kul :D haha.

image196


rw

For på bowlingen med Welsarna och klipp imorgon.

Orkade inte sitta hemma och mögla så jag for till bowlingen och var med welsarna och gänget. Det var jätte trevligt där att träffa alla en sista gång innan de åker hem =)
Jag har funderat och det är nästan så att jag är lite sugen på att fara till wales och hälsa på dem. Fast isånna fall vill jag välja vem jag ska till så jag inte hamnar hos någon konstig. Men jag hade ju ingen här hos mig men ändå, haha.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och duscha av mig, ska bli skönt. I morgon väntar skolan och tre lektioner och jag ska äntligen få klippt av mig min massiva kalufs! Får se hur det blir, det är Elli vid saxen och hon är ju duktig (hoppas jag) nä men skämt och sido hon är duktig. Visar en bild imorgon på nykalufsen om jag är nöjd annars blir det mössa på ;D haha.

image201


rw

Hemma.

Jaha då var jag hemma efter en heldag på skolan och efter det två timmar på affären. På skolan var jag lite med Amalia och hennes Welsare och det var trevligt, på engelskan snackade vi med några åxå.
Nu har jag just ätit middag och ska nu försöka hitta på något roligt att pyssla med =)

rw

Godmorgon och världens längsta toalett besök.

Nu har jag stigit upp och ska allderles strax äta frukost.



Läste på aftonbladet om en kvinna som suttit närmare två år på toaletten och som nu hade växt fast där. Polisen hade fått bryta lös toalettringen och bära henne till sjukhuset för benen var allderles förtvinade. Detta hände såklart i USA, kvinnan var 35 år gammal och det var hennes 36 årige pojkvän som slagit larm, fast alltså skulle jag ha varit pojkvän skulle då jag ha ringt efter att hon suttit bara en dag för det är ju konstigt nog.

image200


rw

Klonar sin hund.

En kvinna i USA har lagt in en beställning på att klona sin hund (?) Hon har tagit DNA från sin nu döda hund och verkar väl ha gillat den eftersom hon nu vill ha en exakt likadan. Kan ju bli rätt coolt och se hur det blir, för den enda man har hört talas om är ju "det klonade fåret Dolly".
image199image199image199image199

rw

Dagens Outfit.

Här kommer dagens outfit, bättre sent än aldrig.


image198


Tröja - H&M
Skjorta - H&M
Jeans - Emilio

rw


17 månaders baby kan läsa!

Läste på Aftonbladet.se om en 17 månaders baby som kan prata och LÄSA det är väl ändå ganska fantastiskt måste jag säga! Hennes föräldrar är båda talpedagoger som försökt hjälpa henne att börja prata så det kanske inte är så konstigt, men att ungen kan läsa är ju fantastiskt. Första ordet läste hon när hon var 13 månader och det var avokado. Elisabeth heter jäntan och är en ganska fantastisk baby tycker jag.



Jaha idag har det varit skola och jag har äntligen fått prata lite med min kompis Amalia. Hon har nämligen en såndär welsare hos sig så hon har inte så mkt ledig tid men idag var welsarna turligt nog i Luleå och kollade in kyrkstaden i gammelstan, kan tippa att dom hade jätte kul :D lr så inte. I morse ringed Elisabeth, min arbetsgivare, och undrade om jag kunde jobba efter skolan eftersom en hade blivit sjuk så det blev två timmars jobb på ICA vilket inte var fel. Nu ska jag snart gå ner och äta middag.


image197

rw

Godmorgon och planer för dagen.

Godmorgon, sovit gott? Jag har just slagit upp ögonen och ska nu gå ner och äta frukost. Idag har står Matte och NK på schemat och efter det är det öppet för förslag. Kommer nog ändå inte att ta mig hem förens kl halv fyra ändå så det lutar mot att det kan bli en sväng på stan, hoppas att det är någon mer än jag som har slutat 13:20 som kan komma med mig. Blir ingen ridning idag så då får jag en chans att tvätta mina ridkläder så det är ju bra.

image196


Ha en bra dag!

rw

Victoria Beckham designar jeans för killar.

Victoria Beckham ska börja designa jeans. Japp hon utökar sitt märke dVb med jeans för killar, och modell för jeansen är ingen annan än hennes man David. Hon säger sig ha skapat en väldigt smikrande och bekväm modell, Victoria säger själv att hon inte gör någon Britney Spears som bara sätter sitt namn på produkten utan hon jobbar sten hårt för att nå bra resultat.

image195
Källa: posh24.se


rw

Kladdkaka.

Nu ska jag iväg till stallet och rida, men före det så ska jag ta mig en bit kladdkaka som min syster har bakat nyss, mummmms.

image194


Ha en bra kväll alla!

rw

Gynning borta, vad ska man göra då?

Jag har just varit hos farmor och farfar och ätit köttsoppa. Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på för jag vet inte om det blir nån ridning. I huvudet på gynning har ju tyvärr slutat för denna gång tyvärr :( Var ju så kul att se Carolina fara runt i världen och träffa intressanta människor på olika platser. Hon kommer ju dock tillbaka i rutan med Hitmakers när nu det blir, men hoppas det blir ett bra program.

image193


rw

Patric Swayze + 3 paket cigg/dag = canser.

Patric Swayze röker tre paket cigaretter och det har tagit ut sin rätt för nu har dirty dancing stjärnan fått canser i bukspottskörteln vilket inte är bra, enligt var han säger själv är allt under kontroll men enligt rykten så har han bara veckor kvar att leva. Vi får se hur länge han lever men på ett sätt så får han skylla sig själv när han röker så mycket men det är ändå en hemsk sjukdom att drabbas av tycker jag, ingen är värd att få canser.

image192


rw

Britney Spears får veckopeng.

Britney Spears ska få veckopeng. Detta blev beslutat i måndags av domstolen,  hon ska klara sig på 1500 dollar per vecka, drygt 10 tusen svenska kronor. Får väl se hur hon ska klara sig på detta, nyss verkade det ju som att hon var på väg upp ur all skit hon varit i på senaste tiden men ju mer tiden går ju mer inser man att hon sitter fast i skiten med sina psykologiska problem för att bara nämna ett.

image191


rw

Gwynet borde ha tatuerat med henna ist för med riktigt.

Är nu på skolan och har inte så mycket att göra ska snart gå och läsa lite i svenska boken vi läser så jag får gjort bort det.



Hörde att Gwyneth Patrow hade tatuerat in sin nya pojkväns namn Chris Martin, men härre gud orka tatuera in hans namn, vill hon då ha det sen när dom gör slut, för statestiken om kändisförhållanden talar inte för nått långvarit förhållande precis. Så det kanske hade varit bäst om hon hade gjort det med henna färg som far bort efter ett tag!

image190


rw

Godmorgon.

Jaha då var det morgon igen och jag ska strax åka iväg med bussen ska bara fixa allt först. Nå nu ska jag gå mot köket och frukosten.

Godmogon.

rw

Hoppningen gick bra, kåtheten hade gått över, har bara ont i fötterna.

Jaha då var jag hemma efter hoppningen och det gick super, förutom att jag "gled" av i slowmotion, de som såg det sa att det var en väldigt snygg avramling ;D haha. Annars så har jag bara sjukt ont i fötterna eftersom jag har mammas skor när jag har ett visst par ridbyxor så det ska matcha, och de skorna är bara 38:or och jag har 39/40 :( Men det får gå ändå har inte de brallorna så ofta ändå.
Ludwigs kåthet hade avtagit från igår, nu har han vant sig med en brunstig tjejhäst i stallet.

image189
Här är den söta lilla filuren/kåtbocken.



Nu ska jag slinka iväg och ta mig en macka och sen hoppa i duschen, skriver ett inlägg senare om jag orkar.

rw

Snattare på heltid.

Snattare på heltid, det är säkerhetskonsulten Per Venbakkens jobb. Han går in på butiker och plockar på sig, han har bland annat snattat en liten motorcyckel, ett kylskåp och en tv. Butiker anlitar honom för att testa säkerheten och han plockar på sig och går sen bara ut genom utgången och ser om han blir tagen medan en medarbetare filmar det hela för att sen använda för att utbilda personalen.

Det måste jag säga är ett ganska konstigt jobb, fast det är ju ändå bra för tydligen så förlorar butiker 12 miljarder per år på snatteri.

image188




Nu ska jag bara äta lite middag och sen ska jag till stallet och göra iordning hästen för ett hopp pass.


rw

Roliga tabbar i TV! Haha.

Har kommit hem och just proppat i mig lite att äta.



Ser lite på Youtube på roliga tabbar som tv personer gjort i direkt sändning och det är grymt roligt måste jag säga.

                 

rw

En liter mjölk = 5 miljoner Zimbabwe dollar.

Nu sitter jag och flummar och kollar på bilder på Designen med Inger.




Läste just att om man ska köpa mjölk i Zimbabve så kostar det 5 miljoner. Det har nämligen varit en inflation på 100 000 procent i landet. För 100 dollar kan man växla till sig 2,5 miljarder. Det kan man kalla inflation, folket har fått börja gå runt med skottkärror med pengar och de allt mer svårhittade 10 miljoner sedlarna har blivit svårare att växla till sig.

image171



rw

Cad och smör.

Nu sitter jag här i datasalen på skolan och ska göra CAD:en jag inte gjorde i fredags eftersom jag for hem pga. ont i magen. Det är väl inte så där jätte roligt men jag gör det ändå, kan ju vara bra för betyget att smöra lite åså börjar jag lika inte förens om en dryg timme och såg ingen att umgås med i skolan.

rwimage187




Måndag morgon.

Då var det måndag morgon igen och jag har just slagit upp ögonen och ska snart iväg med bussen ska bara äta och fixa mig först, och klä mig så klart. Ikväll ska jag hoppa med Ludwig vid åtta tiden om allt går som planerat.

Ja kom just på att det är ju bara en och en halv vecka tills det är påsklov!

Godmorgon på er och ha en bra måndag!

rw

Godnatt.

Nu är det sent och jag ska hoppa i säng så ja får sova lite, så jag inte är helt död imorgon. Har sovmorgon och efter det har jag bara Eng, Matte och flum med Inger (lr design som det står på schemat) och sen är det tack och adjö för den dagen.

image186

Sov så gott alla.

rw

Allergisk mot allt, stackars lilla flicka.

Läste just om 13 åriga Laura som är allergisk mot (nästan) allt. Tycker riktigt synd om henne, hon får tydligen smörja in sig med en massa grejer varje timme och har ständig klåda och röd, irriterad hud. Men hon kämpar på ändå och det är ju bra det, för skulle jag vara i hennes skor skulle jag nog ganska lätt bara ge upp och kasta in handduken.

image185


rw

H&M + Cheap Monday = SANT!

H&M köper tydligen upp företaget Fabric Scandinavia där bla märket Cheap Monday ingår läste jag nyss. Och prislappen på kalaset blir närmare en miljard kronor. Fabric S. värderas till 940 miljoner och är ett svenskt företag med fyra grundare som nu blir stormrika. Skulle inte ha varit helt fel att ha varit en av grundarna till det företaget.

                            image182image183image184



= SANT!



rw





Går det att se vilken kändis det är på denna bild?

Hallå går det att se vem detta är? Jag kunde inte riktigt tro mina ögon när jag såg denna bild att det var på denna kända kändis fångad på bild osminkad. Det visar verkligen hur mycket sminket gör på vissa personer. Någon som ser vem det är på denna bild?

image180


Ja vem kan det vara, jo det är...



... Pamela Andersson.

image181
Smink är en bra uppfinnig, haha.


rw


Snabbköpskassörskan bråttade ner rånaren och kåt häst.

Kom just hem efter ett fyra timmars pass av stallet/ridning var lika kul som vanligt. Det var bara att Ludwig var lite väl kåt av sig och gick runt med ståndet i högsta hugg och kollade in nyhästen som brunstade. Fast det tjänar ändå inget till att han stoltserar runt med sin snopp för han är ändå kastrerad så de blir inga föl men det verkade inte han bry sig ett dugg om. Imorgon ska vi mest troligt hoppa kl åtta så det ska bli kul att studsa runt lite, hoppas det går bättre än förra gången då jag klantade mig lite.



Läste just på expressen.se att en vikarierande snabbköpskassörska på en Konsum butik i Luleå hade bråttat ner en rånare som försökte råna butiken med en rostig morakniv. Hon är 18 år och beskriver sig som oskyldig men stark. När kvinnan som försökte råna henne tog fram en kasse och en kniv som hon riktade mot henne sa hon, "Skämtar du?" och stängde sedan kassan, klockrent enligt mig, haha.

Klicka på denna länk för att läsa hela artikeln.

image179
Dagens hjälte i Luleå, Victoria?

Nä nu ska jag gå och duscha av mig och sen kanske göra lite läxa.

rw

Melodifestivalen = Katastrof!

Alltså blev ju förkrossad när mamma skickade ett mess igår kväll och sa att Carola inte gått vidare, trodde först hon skämtade men det gjorde hon tyvärr inte :( Fast jag ringde och röstade iaf fast jag skulle ha ring två gånger tror jag :D
Nåja det är ju inte så mycket att göra åt fast jag vet ju att dom var bäst i år men men, besviken är man ju såklart. Carola är för bra för melodifestivalen iaf ;D





Nu ska jag sluta deppa och åka och rida Lord Ludwig som jag inte ridit på typ tre dagar, Linda ska åxå rida sammtidigt så det blir kul med sällskap.

rw

Om festandet igårkväll.

Klockan är typ halv tolv och jag  har just vaknat. Var en kul kväll igår kväll började med kalas/förfest hos Emmelie och där hade vi trevligt, efter det skjutsade Frida oss in till stan där vi gick in på Hotto. Var inte lika bra på hotto som det  var förra gången, fast det var ju inte så bra den gången heller. Mycket gamalt folk, skulle önska att det var lite mer yngre, frächare och snyggare folk där som inte har ett kilo hårvax i håret så deras frilla är stenhård men men. Efter det gick jag och mina party vänner Malin och Katta till frassen där jag drack det enda jag drack igår kväll en mellan cola, haha. Sen efter det blev det en kvarts efterfest hon Sofie innan Frida skjutsade tillbaka mig till Nyborg där det var skönt att krypa ner i sängen vis halv fyra tiden. Kan sammanfatta kvällen som en hel nykter och rätt så trevlig en.

Nu ska jag äta frukost innan jag dör av svält.

rw

Fix hos Frida.

Jaha nu är jag hos Frida i Kalix och hon har just duschat så nu e de fix ;)

Ha en bra kväll!

rw

Kvällens outfit.

Nu ska jag allderles strax slinka iväg, vi ska till Emmelie lite tidigare för fix och sånt. Så här blev dagens kvälls outfit.

image177
Lite suddig bild som vanligt och frillan är långt ifrån fixad på denna bild.

Jeans - H&M
Tröja - H&M
Vitt linne - H&M

Funderade på att ta skjorta och väst men det blev detta om jag inte hinner ångra mig, får se.

rw

Vinna 50 000 kr/mån i 25 år (?)

Har just varit i Kalix och ska snart tillbaka dit, ja ska nämligen ligga på raggen med Frida ikväll och vara fylleshaffis kompanjon. Vi ska även förbi Emmelie som fyller 18 år idag.



Tänkte just att jag borde ju få komma till tv4 soffan och skrapa en såndär jätte triss och vinna 50 000 kr/mån i 25 år. Det skulle väl inte vara helt fel? Jag vill vinna och få pengar. Man skulle kunna bli vad man ville och allt skulle vara lugna gatan. Men nu är det ju så att jag aldrig tror att jag kommer vinna det och jag ökar ju inte direkt mina chanser när jag aldrig köper trisslotter :D

image176



rw

Carola i lappmössa.

Alltså läste på expressen att Lapparna kände sig kränkta av att Carola hade på sig en lappmössa och hotar att bojkotta hela festivalen; men gör det då det är lika ingen som bryr sig om er, va kan dom vara 5 stycken? Jag tycker dom ska vara glada att nån vill ha på sig deras ur-fula mössa, hon borde ju hyllas av dem!

image175



rw

Tina i trosor.

Ja ingen som såg gårdagens avsnitt av Let´s Dance kunde väl missa Mat-Tinas trosvisning, haha. Hon var tydligen lite generad men vem skulle inte vara det av att visa ändan till hela svenska folkets tv-tittare? Men hon skrattade tydligen bort det senare och sa att man borde ha skrivit deras ring-och-rösta nummer på trosorna. Inte konsigt att hon är Mat-Tina med hela svenska folket.

Här är en bild som jag tog från aftonbladet.se där ni även hittar artikeln.

image174


ps. Ikväll är det melodifestivalen glöm inte att rösta på Carola och Andreas ;)


rw

Är inte livet underbart när man häller ut all efterrätt?

Spillde just ut all efterrätt som jag gjort för kvällen, det bara gled ur händerna ut över hela köksgolvet :( Det vara bara att börja skura och sen hälla upp nya bär och sätta in i ugnen igen, för jag ska ha efterrätt!
Är inte livet underbart?

rw

Fråga Olle Martin och Lena Mickstativet PH går skilda vägar.

Jaha nu såg jag att Lena Philipsson och Martin Björk gått skilda vägar. Tråkigt dom var ju ett gulligt par, "fråga olle Martin" och Lena "mickstativet" PH.

image173



Ser Lets Dance nu, fast det är paus så nu är det Hjälp! som gäller.

rw

Tröjan jag köpte.

Här är bilden på tröjan jag köpte tidigare idag.

image172

Tröja - H&M

rw

Hemma efter en full dag med lite shopping på H&M.

Hemma efter en dag på skolan, for hem tidigare idag för jag hade så ont i magen :/ Men på hem vägen så frågade jag mamma vars hon var och hon skulle till luleå och hälsa på morfar så ja tänkte att det är väl lika att jag hänger med så det gjorde jag och efter besöket så for vi, som jag hade planerat och hoppats på, till H&M och där hittade jag naturligtvis en tröja som ja ska fota och visa senare.

Nu ska jag komma ikapp på det alla bloggat undertiden jag varit hos mormor och sen ska jag skriva några egna inlägg när jag hunnit prova tröjan från H&M igen.

Ha en bra fredags eftermiddag.

rw

Hos mormor.

Jaha nu e de snart kväll och jag ska snart gå mot sängen. Min moster och hennes pojkar, alltså mina kusiner, kom hit till mormor för ett tag sedan. Sen dess har det varit livat värre, den äldre härjar och huserar som tusan, nyss var han typ en tiger lr nått som sprang runt och vrålade. Dom e 2 år och den andra sju månader. =)

Blev inte så intressanta inlägg idag men ska bättra mig till imorgon ;)

Godnatt

rw.

Med mormor till sjukhuset.

lormor skulle slippa åka själv så nu ska jag sova här och åka in med henne till kalix imorgon på morgonen. Allt var bara bra med morfar han var bara lite trött men vem skulle inte bli det av att ligga i en såndär tråkig sjukhus sal. Nä nu ska jag gå och s

Godmorgon.

Godmorgon har just ätit frukost och pressat ner alla vinterkläder i gympa väskan för idag skulle vi tydligen ha ute gympa av nån anledning och det är typ -13 grader ute, nåja slutar ju tidigt så det är ju alltid nice. Nä nu ska jag gå så jag inte missar bussen idag igen ;)

rw

Godnatt och missade bussen i morse = kallt.

Nu ska jag gå och sova. Imorgon väntar två lektioner på skolan, gympa ute och sen engelska, ganska slött alltså. Mamma har lovat att skjuts hem mig efter skolan så det blir super! Kanske tar mig en tur med skidorna då, får se hur långt upp kvicksilvret har orkat.

Imorse missade jag bussen, gick upp till bussen en minut senare än vanligt och det var väl inte så många som åkte idag antar jag så han måste ha swichat förbi min hållplats mkt tidigare än vanligt så då stod jag där i 20 min tills jag insåg att jag missat den och då ringde jag pappa och han kom efter tio minuter och skjutsade upp mig till skolan. Frös väldigt mkt kan jag meddela var -15 grader och jag hade vårjacka, och stå så i en halvtimme är inte så värst kul :/ Men det löste sig, frös resten av dagen men det gick bra ändå.

Godnatt!

rw

Kan man köpa sig lycka? Javisst kan man det!

Kom nyss hem från stallet efter en tur med Marie och pojkarna. Vi turades om att rida båda det var kul och hör och häpna idag fick jag inte ont i kulorna av dressyrsadeln; framsteg ;)

Ja men när vi var i ridhuset så snackade vi lite runt pengar och vi kom fram till att visst kan man köpa sig lycka. Okej kanske inte all sorts lycka, man kan ju inte köpa en person som älskar en men mkt annat. Om jag skulle ha så mycket pengar att jag skulle vara ekonomiskt oberoende och typ kunna jobba som t ex. gatumusikant, om det skulle vara min dröm, så då gör ju pengarna mig lycklig på ett sätt, eftersom jag kan jobba med det jag vill och brinner för. Om jag nu inte skulle vara nöjd med gatumusikant lönen vill säga.

För då skulle jag kunna jobba som gatumusikant istället för att kanske sitta och jobba i ett minimalt kontor med utsikt mot en tegelvägg, för att kunna ha råd att betala hyran och kunna ha kläder och saker jag är nöjd med för ett drägligt liv.

image171


Nä nu ska jag traska iväg mot duschen.

rw

Olika supermodeller från VSFS.

Såg att Adriana Lima och Karolina Kurkova gjorde reklam för nått underklädes märke och då började jag tänka på Victorias Secret Fashion Show som var för någon månad sedan. Tycker egentligen inte att Karolina Kurkova är speciellt snygg, då är Adriana snyggare. Men dom som mina ögon tindrade mest för på VSFS var så klart veteranen Heidi Klum och Alessandra Ambrosio.


Karolina Kurkova och Adriana Lima.

image168image169

Dom två skönheterna Heidi Klum och Alessandra Ambrosio.

rw



Melodifestivalen, C och A vidare!!!

Jaha sitter här och funderar, efter att ha läst Nadjas inlägg, på melodifestivalens Andra Chansen som ska vara på lördag. Blir typ fortfarande irriterad när jag tänker på melodifestivalen när Carola och Andreas gick till andra chansen ist för att ha gått direkt vidare. Var ju katastrof att dom fula tvillingarna gick vidare! Nåja på lördag måste man rösta, man kan inte ta förgivet att nån annan gör det, jag säger bara Christer Sjögren! Väss telefonfingrarna till på lördag säger jag bara, ska ringa till telefonen smälter lr iaf två-tre gånger =)

image170

rw

Hemma och pizza.

Är hemma nu och har inte så mkt att göra. Dagen har varit bra, var med Frida, Sandra och Ogge och åt på kina, det blev biff med bambuskott för min del och dom andra åt pizza och friterat fläsk med ris. Slutade kl 13:20 idag och fick som tur var skjuts hem av pappa som skulle till nyborg i jobbet. Nu ska jag äta en bit pizza, från frysen, som mamma gjorde för någon dag sedan =)


image166
Obs, inte min mat på bilden.

rw

Godmorgon.

Godmorgon. Nu ska jag iväg till skolan och Frida fick ju körkort igår så idag ska vi mest troligt ut på stan och äta! Gott ska det bli, slipper äckel maten på skolan iaf. Nå nu väntar frukosten.

rw

Godnatt.

Nu ska jag gå och sova så jag inte är helt död imorogn när jag ska på skolan, har bara två lektioner imorgon vilket ska bli skönt. Matte och NK, ganska slött med bra lärare så det ska nog bli bra.

Godnatt.

rw

Carolina Gynning.

Har just sett I Huvudet På Gynning och måste bara säga att hon är för skön. Hon trodde det var en komedi hon provspelade till men så var det ett tungt drama, haha. Det var som vanligt bra handling ikväll, underhållande och trevligt. Hon hade även slingat håret vilket var snyggt, när hon färgade bort det blonda för ett tag sedan var också en väldigt bra förbätring. Jag gillar Carolina!

image165


rw

Tanlangfullt barn sjunger Somewhere Over The Rainbow! SE KLIPPET!

Såg en artikel om begåvade barn och såg då lilla Connie Talbot från Britan´s Got Talent sjunga Somewhere Over The Rainbow och hon var extremt begåvad måste jag säga! Hon fick tjejen i juryn att gråta, haha. Hon gick senare vidare till final men vann tyvärr inte, fast hon var den stora favoriten. Men vem kan inte gilla en liten söt unge på sex år med en stor tand glugg och långt hår. Se och njut.





rw

Hår kris! mopp på skallen.

Har kommit hem nu och ska snart iväg igen och äta hos farmor å farfar. Trodde jag skulle komma hem tidigare idag eftersom jag åkte med mamma men det blev inte så idag för hon skulle på färgaffären och kolla på nån färg för vi ska tydligen måla om i hallen. Fattar inte vad dom tänkte när dom målade med färgen vi har nu men det ska bli skönt att bli av med den iaf.



Har länge funderarat på att göra nått med mitt hår, typ sen veckan efter jag klippte mig sist, jag måste göra nått för det ser ju ut som en mopp! och mina forna slingor är typ bara ljusa toppar, fattar inte hur jag kunde låta det gå så här långt? Nåja nu e de iaf kris måste boka på nått ställe men först måste jag resonera med nån av klipparna om färg och sånt, ska färga/bleka det på nått sätt iaf. Har funderat på att färga det enfärgat med några effekter får se.

image164
Vad tycks?


rw


Typiskt I-lands problem (?) Bråka om skottningen.

Sitter i datasalen och gör som vanligt ingenting. Vi har design med Inger och det är inte speciellt händelserika lektioner. Läste på expressen om programmet grannfejden på tv3 ikväll. Två grannar bråkar tydligen om vem som ska skotta gården lr nått. Alltså är inte detta ett typiskt i-lands problem så vet jag inte vad som är, haha. Snacka om att ha lite att göra? Se orginal klippet här på expressen.se.

image163


rw

Godnatt.

Nu ska jag gå och sova, har just kommit ur duschen efter att ha duschat av mig hästlukten ska bli skönt med lite sömn nu. 

image162

Natt natti.

rw

Jennifer Garner och Alias.

Såg filmen Juno och kom då att tänka på Jennifer Garner som var med i den filmen. Då tänkte jag vidare och på serien Alias som gick för ett tag sedan. Tyckte den var bra när den gick och funderar om jag ska se igenom den en gång till, men det tror jag inte jag ids lr har tid med, får se.

image161
Här är hon Jennifer Garner.


rw

Dagens låt: Björn Gustavsson.

Dagens och kanske veckans låt är en riktig slagdenga. Jag och mina kompisar har lyssnat och nött på denna låt hela dagen idag och den är väldigt bra måste jag säga, haha. Nåja det är då väldigt fina rim i den.
Jag pratar såklart om Björn Gustavssons kärleks låt till Carina Berg, en riktigt kärleksfull låt :D

Här bjuder jag på en visning av live versonen, och mest troligt den enda versonen.






Nåja nu ska jag snart iväg till stallet och plåga hästarna med denna dunder låt. Ha en bra kväll!


rw

Konstgjort kött, nej tack!

Jag citerar från expressen:

Konstgjort kött är räddningen.

"Köttproduktionen i världen står för en stor del av alla växthusgaser. Nu kan växthuseffekten stoppas med hjälp av odlat kött, hävdar Ludvig Lindström - en av Sveriges mest kända veganer.
Det konstgjorda köttet är perfekt: köttisar skulle kunna fortsätta att tugga likdelar, om än konstgjorda, samtidigt som växthusgaserna minimeras och djuren slipper lida. Det skriver Ludvig Lindström i dag."


image160


Alltså hallå! Börjar det inte gå för långt med dessa klimat smart grejerna? Konstgjort kött, vad är tanken? okej det kanske är bättre för naturen man jag känner då inte att jag vill äta konstgjort kött, nej tack.
Ska dom då på resturanger börja fråga, när man t ex. valt fläskfileé, att vill du att den ska vara gjord av riktigt
lr konstgjort kött?

Här är en riktig köttätare som äter riktigt kött, annas får det vara.


rw

Alvin And The Chipmonks.

Säger bara barnfilmer is the shit. Iaf ibland och detta var ett sådant tillfälle har inte sett barnfilm på ett tag och tyckte det var dags och bestämde mig för att se Alvin And The Chipmunks. Var en bra film tyckte jag, något förutsägbar men annars helt okej. Roliga röster måste jag säga, såg den självklart på engelska, lite som smurfarna nästan. Väldigt underhållande film, se den.

 image157


rw

Imorgon börjar skolan igen :( lr :)

Ja då var det kväll igen och jag ska snart hoppa in i duschen. Ridningen gick skit bra och jag och Linda var nöjda, lr ganska iaf. Den nya Napoleon tjejen Emma var jätte trevlig, glad och ordentlig en bra stallkompis vill säga. Imorgon blir det nog ridning med Linda kl åtta om allt går som planerat.



Imorgon börjar ju skolan igen efter lov uppehållet. Ja kan väl säga att jag ser inte fram emot det men det ska ändå bli kul att träffa alla kompisar som man inte träffat under lovet. Hade ju planerat att göra bort lite läxor under lovet men det blev presic som vanligt, inte gjort. Ska väl försöka läsa lite i engelska boken nu om jag orkar efter duschen för man måste ju börja gå och lägga sig i tid så man orkar upp om mornarna. Har som tur var sovmorgon imorogn vilket är enormt uppskattat.

Nä nu måste jag gå till duschen och skölja av mig.

rw

Fixat headern, nu på väg mot stallet och har bråttom som vanligt.

Jaha har suttit och fixat lite med min header. Måste fixa mer sedan men photoshop e ju så svårt, får väl rådfråga nån som är duktig på sånt antar jag.

Men nu ska jag iaf till stallet och rida Lord Luwdig en sväng, kommer med en ny tjej idag som ska rida Napoleon. Emma hette hon, får se vad det är för en människa. Men nu har jag, som valigt, bråttom iväg ska vara där kvart i sju och jag sitter här i vanliga kläder.

image84

Ha en bra kväll!

rw

Victoria Silvstedt, inte bombad blondin (?)

Alltså denna "dumma" blondinen kan ju egentligen inte vara så spånig som man tror efter att ha sett intervjuer med henne. Nu senast så läste jag om att hon tydligen skulle vara värd av Lyckohjulet i Turkiet och skulle tydligen prata turkiska. Kan man man lära sig turkiska så kan man väl inte vara allt för bombad, okej hon kanske inte är den vassaste kniven i lådan, men jag köper inte hon är ett komplett spån. Någon sorts inteligens snurrar nog runt under allt blonderat hår.

Fast snygg är hon ju det kan ju ingen förneka tycker jag, men som sagt var inte så dum som man tror.

Christine Meltzer gör ju en allderles förträfflig imitation av henne, som hon själv skulle ha sagt det; I Like, I wanna feel!



rw

Teri Hatcher = välbevarad, gissa åldern.

Kollade just på bilder av Desperate Housewives stjärnan Teri Hatcher och måste säga att hon är jävligt välbevarad! Hon har ju även varit en Bond Brud i tomorrow never dies vilket inte är fy skam. Kan någon gissa hur gammal hon är?

image154

image155

Den här tösen är 43 år gammal! Och fyller 44 i år. Det är väl inte fy skam?

rw

Värsta morgonfrillan.

Vakande nyss och fasen vad jag har sovit länge! Klockan är ju halv tolv! Nåja nu ska jag hoppa ur sängen och äta lite frukost, lr det kanske är lunch när det är så här sent? Men känner mig fortfarande trött, och känner att jag har värsta morgon frillan, orkar inte ens se i spegeln vet att det måste se förskräckligt ut.

Godmorgon!

rw

De som tjänade mest i Sverige under 2006.

Kollade just på expressen.se och såg att dom hade en lista på dem som tjänat bäst under 2006 och jag är förundrad över hur mkt folk kan tjäna på ett år! Så här såg listan ut:

Carl Henric Svanberg, koncernchef Ericsson 24 892 600
Lars-Johan Jarnheimer, direktör 23 224 300
Marcus Wallenberg, ordf. SEB 17 850 700
Jacob Wallenberg, ordf. Investor 17 526 100
Michael Treschow, styrelseproffs 14 571 600
Johan Hakelius, journalist 14 125 000
Per Gessle, artist, Halmstad 12 907 100
Arne Mårtensson, sjöfarare 11 622 500
Henning Mankell, författare, Ystad 10 792 700
Göran Lambertz, justitiekansler 10 273 000
Stefan Persson, H&M 9 387 300
Lars O Grönstedt, Handelsbanken 8 161 400
Birgitta Johansson-Hedberg, Klavreström 7 891 300
Carl Bildt, utrikesminister, Stockholm 6 953 700

Altså är det inte otroligt hur mkt pengar dom tjänar, men då är ju inte Ingvar Kamprad med eftersom han bor större delen av året i Schweiz (av skattetekniska skäl säkert) men ändå alltså nästan 25 miljoner per år det är inte illa det. Kanske skulle satsa på en karriär som koncerchef på Ericsson? lr så inte ;)

image153



Nu ska jag gå och sova snart, natti natti!

rw

Rättvist att dom gick vidare, nästa vecka Carola ;)

Jaha då var den fjärde och sista deltävlingen av molodifestivalen avslutad. Var väl inte så hög klass på bidragen ikväll enligt mig.
Charlotte Pirelli var väl ganska bra och Linda var väl inte fy skam så det var rättvist att dom gick vidare. Men nästa vecka då jäklar, då ska man rösta på Carola så hon går vidare till globen!

image152

rw

Kändisarna slösar Jennifer Lopez betalde 8 milj för sin förlossning.

Sitter här och funderar på hur man ska få pengar till allt man behöver, utbildning och saker då jag kom på att man kan ju söka stipendier. Men efter ett tags googlande så kom jag fram till att det är ju en djungel med ansökningar hit och dit får ta mig ett snack med syon när det börjar närma sig för jag går ju ändå bara i tvåan ännu.

Men kom då att tänka på att kändisarna har ju alltid ett sätt att hitta pengar. Som Britney Spears som spenderar 750 000 kr per månad och för att inte tala om Jennifer Lopez som brände 8 miljoner på sin förlossning med allt runt omkring som förlossnings suite och privat personal. Så då kom jag på den briljanta ideén att dom kan ju skänka lite till mig :D haha.

image151

rw

Schlager och Charlottes klackar.

Ikväll är det slager och det ska jag se. Hörde att en minuts snuttar av låtarna kommit ut på youtube och SVT är rasande men dom är säkert redan borttagna orkar inte leta rätt på dem. Något annat trevligt var ju att Charlotte Pirelli tydligen skulle ha 13 cm klackar under hennes bidrag ikväll, och med det kan det väl inte bli annat än succé, haha. Hon är ju favorit tippad och de som hört låten säger att den är bra så vi får väl se.

image150
Dom är inte riktigt lika höga som dessa som är 19.5 lr nått, men nog är 13 cm också ganska så rejält högt.

rw

Harry och Hermione = SANT!

Hörde just att Emma Watson (Hermione i Harry Potter) inte dejtar den där slusken hon ska ha hörts dejta för någon veckan sedan. Utan att hon var ute på en romantiskt dejt på alla ♥ dag med självaste Daniel Radcliffe (Harry han själv). Det är roligt att höra, för när man hörde att hon gick ut med den 10 år äldre slusken var man orolig men nu verkar hon vara back on track ;) Hon är ju väldigt söt också. Fast man vet ju aldrig det är ju bara skvaller och skvaller pressen har ju en tendens att vinkla det mest för dom största rubrikerna.

image149

rw

Bilden på jackan som jag inte visade igår, från H&M så klart.

Då var man hemma efter några timmar i stallet. Är sjukt trött och orkar inte så mycket. Var redan trött när jag kom dit och då hjälpte det inte att jag var den som fick springa med hästarna. Men det var bra att få lite motion.



Här är bilden på jackan jag inte hade någon bild på igår. Kvaliteten på bilden suger men det går ju att se hur den ser ut iaf.

image148

rw

Ska och bygga fram till löshoppningen.

Nu har jag precis vaknat och ska bara slänga i mig frukosten och sen iväg och hjälpa Linda med flera att bygga fram i ridhuset till löshoppning. Hon sa att dom skulle vara där nu 09:15 men ja svara att ja sku bara äta och vänta på skjuts för jag orkade inte stiga upp kvart i nio näst sista dagen på lovet. Nå nu måste jag skynda mig, skriver mer när jag kommer hem.

rw

Expressens test: Du behandlas som en tonåring på jobbet.

Gjorde just ett test på Expressen.se för att kolla om ens chef behandlade en som ett barn. Jag går ju på gymnasiet och tänkte på hur en av våra lärare behandlar oss och så här gick det:

Du fick 22 rätt av 30 möjliga

Du behandlas som en tonåring på jobbet. Du ges viss frihet, men inte tillräckligt mycket för en vuxen.

 

haha, ganska klockrent eller hur? :D

 


Nä nu ska jag gå och sova för natten, godnatt.

 

 

rw


RSS 2.0