Duschen, sängen.

Nu har jag duschat och ska kasta mig i säng för en god natts sömn. Imorgon är det skola som står på tapeten och efter det en körlektion som mest troligt kommer att bestå av manöverprovet. Efter det ska jag direkt till affären och jobba till kl sex =)

Nåja nu ska jag försöka slumra till ett par timmar till klockan ringer, ha en bra natt ;)

tjo 

Kalasandet över för ett tag.

Hej hej, då var kalasandet över för idag. Alla har farit hem och kvar sitter jag några kronor rikare. Var trevligt med allt folk som kom och hälsade på måste jag säga. Nu ska jag hitta på nått att göra resten av kvällen, kanske ska se en film lr nått.

Men kan ju meddela att nån vidare kalas-mat blev det inte idag, åt havregrynsgröt. Har aldrig ätit det till middag tidigare, vet inte om man ens kan det, men nu har jag provat och det gick då bra :D haha. Nå det blev ju fika och tårta sen så nu är man väl nåra kilon tyngre. Mamma har lovat mig god mat i helgen iaf, som kompensation.

Arton ljus så klart, mamma undrade om jag verkligen ville ha ljus på tårtan och ja så klart ja! :D haha.
Har inte haft det sen typ trean men ändå ;P
image86

Nåja nu ska jag göra nått annat än att sitta framför datorn.

Måste bara visa en bild av det fina armbandet jag fick av mina grannar som åxå är mina gudföräldrar.
image85



tjo

Godmorgon.

Ja då var man 18, men nu hinner jag inte skriva nått mer, måste till bussen.

Ha en bra dag!

tjo

Natt och 18år (snart)

Nu ska jag hoppa i säng och sova. Har varit en ganska så bra dag. Längtar tills imorgon för då fyller man 18år! Nåja längtar nästan mer tills jag ska till Sthlm och shoppingen som kommer äga rum där, haha :D

Går och sover som 17 år och vaknar som myndig,  haha. Ja då var det väl bara att säga godnatt då gott folk. Natti natti.

image39

tjo

Städning på G, sen stallet.

Kom just hem från skolan. Det har varit en ganska bra dag och efter IVn så hade jag körlektion kl 15:00 och det gick bra. Nu måste jag städa mitt rum och lite här på övervåningen för jag ska ha kalas imorgon, kul med kalas men tråkigt med städning :) 

Efter städningen så ska jag också hinna till stallet och rida Ludde en sväng, efter det vet jag inte vad jag ska göra, får se. Nåja det är väl lika bra att ta i med hårdhandskarna och börja städa runt här uppe.

image84
Här är en bild på sötisen Lord Ludwig Nilsson en liten kille på 168cm =)

tjo

Gynning och godnatt.

Har just sett Gynnings program, måste säga att det är en härlig brud det :D Vadå bidrar till fördomar om att svenskar ska vara så happy happy sex sex och blonda/brunetter. Nåja de är iaf ett trevligt program att se på.

Men nu ska jag kila iväg till duschen och förhoppningsvis vara i säng före elva =)

Gonatt, hare bra.

tjo

Trött och less.

Kom hem och är bara trött och less, har vart en ganska slö dag idag och slutade tidigt men vad hjälper det när man ändå inte tar sig hem :( Känner mig trött och less på skolan och är en dag före hela tiden, idag trodde jag att det skulle vara onsdag så jag har fått intala mig själv hela tiden att det är bara tisdag, vill bara att tiden ska gå snabbt. Har typ varit en dag före sen i förra veckan och det är inte kul. 

Känner också att jag typ pratat för mycket idag, är typ helt slut i halsen :( Och Frida har inte ens varit på skolan idag, haha. 

Nåja nu skriker dom där nere att jag måste komma för vi ska till farmor och äta, så jag ska väl ta och traska ner.

tjo

Time for bed.

Nu ska jag gå och sova, ska bara kuta förbi duschen först. Sovmorgon imorgon ska bli skönt :)

Natti natti!

tjo

På skolan och tar mig inte hem :(

Hann inte skriva i morse för jag vaknade fem i sju, så jag hade bara en kvart på mig att göra mig klar och gå mot bussen, blev lite stressigt men jag hann. Som tur var hade jag bara IV på morgonen så ja behövde bara ha lodis kläder. Nu har jag slutat för idag och har ingen skjuts hem, så jag får stå här till bussen kommer 15:35 :(

Får se vad jag hittar på när jag kommer hem kanske en tur med skotern om nån orkar komma med annars så ska jag nog ta mig en välbehövlig tur med skidorna =)

Nu ska jag gå och se om det är nån mer som slutat och inte tar sig hem som jag kan snacka med.
Ha en fortsatt bra dag!

tjo


Godnatt.

Nu ska jag gå till sängs efter att ha sett en film. 

Känns fortfarande lite konstigt i tummen som jag frös så förbaskat om idag, det är den tummen jag höll på gasen. Och så tog det ju typ tills jag var hemma innan detta spånet kom på att han kunde slå på handvärmen :D Men jag får skylla mig själv. 

I morgon har vi IV direkt på morgonen och då ska vi vara i hallen och gympa på. Slutar tidigare i morgon och kommer då mest troligt inte ha någon skjuts hem så då hade jag tänkt vara duktig och har packat ner badbrallorna om jag skulle idas fara och simma tills bussen går lr mamma slutar, får se om jag får med mig någon? =)

tjo

Förfrusen tumme.

Dagen har varit bra än så länge. Bestämde mig för att hämta hem skotern, för nu kan ju snön inte regna bort nått mer hoppas jag. Det gick ganska bra men det tog längre tid att få fram den än att köra hem den för framför den stod det en fastfrusen åkgräsklippare :( Men efter mycket om och men så fick vi fram den och jag kunde köra hem den så nu står den här utanför och väntar. Höll dock på att frysa ihjäl på hemvägen från farfar för det var så förskräckligt kallt, hade ingen känsel i tummen när jag kom hem :( 

Men men nu ska jag snart äta åså. Ha de bra!    

image83
En bild på bettan ;)

tjo

Solen skiner och vinterdepressionen borta (?)

Ljust ute, solen skiner och pudersnö på marken kan det bli mycket bättre? Denna dag så måste jag bara gå ut, kanske blir en tur med skidorna vem vet. Vet inte men på nått sätt så blir man gladare när det är ljust ute kanske beror nått på vinterdepression? Inte för att jag har det men jag förstår att vissa kan ha det när det är mörkt och trist ute, men nu är det ljust och fint ute så nu borde ju alla sådana vara botade =) 

Ska nu bara gå till duschen medans ipoden laddas och sen ut ut ut! 

Ha en bra, ljus dag alla ;) 

image82
Bild från mitt fönster :)

tjo

Nu e de godnatt och The Pursuit Of Happiness.

Har just sett filmen The Pursuit Of Happiness, efter att ha sett den så håller man nog lite på slantarna. Men det var annars en ganska bra film.

image81

Nu ska jag gå och sova är riktigt trött faktiskt. Imorgon ska jag försöka göra lite matte och lite annat om jag orkar. 

tjo

Afternoon Tea.

Luleå gick bra. Mitt första så kallade "Afternoon Tea" har jag nu varit med på, var väl ungefär som ett kafferep fast man fick småa smörgåsar, småa scones, såser att smeta på och te till, efter det fick man kakor och muffins och en massa annat fika. 

Skulle ju inte köpa nått och det höll jag ganska bra, köpte bara några små saker som jag typ behövde. Köpte inga kläder iaf. =)

Nå nu ska jag gå och hjälpa pappa med maten och efter det ska vi eventuellt på ett kalas till, fast det är i byn så det är inte så långt bort :)

tjo

Måste rusa.

Nu e jag uppe och ska nu rusa till duschen och sen äta frukost och sen fixa mig och sen iväg till Luleå. Hoppas alla får en bra dag =)

tjo

Sängen väntar, och kul att kniip tanten gick vidare!

Nu e det sängen som hägrar för mig. Ska gå och sova för att orka upp i morgon. Kul att "kniip å bööj och strääck" tanten gick vidare i lets dance hon är så gullig =)

image80

Och det är krut i denna dam, hörde att hon tränade 10-14 pass per vecka och hon är 61 år! det är bra jobbat vill jag mena. Men nu som sagt var är det sängen för mig.

Natti natti.

tjo

Trött, less ont i huvudet och på allmänt Håll Käften Humör.

Kom hem efter en heldag, var trött hade ont i huvudet och var på allmänt håll käften humör. Nu har det lagat till sig efter en panodil fast har fortfarande lite ont i huvudet. 

Ser nu på Let´s Dance och det är ju en humörhöjare utan dess like. Efter det är det bums i säng för att orka upp tidigt i morgon eftersom vi ska till Luleå, men ska inte köpa nått har jag lovat mig själv, ska spara pengarna till Sthlm. Anledningen till att vi ska till Luleå är för att mammas kusin har fyllt 40 år och vi ska dit på "Afternoon Tea" som hon så klämtjekt kallar det. Nå nu ska jag se på dom som dansar och kika runt på internet sammtidigt.

image79

tjo

Matte, jobba, Helg!

Har nyss slagit upp ögonen och ska nu kila iväg till skolan för en matte lektion och sen slutar jag! Då ska jag hem med 12 bussen och jobba till klockan sex, sen äntligen helg =)

Ha en bra fredag!

tjo

Bokat flyg och dugga imorgon.

Nu är flygbiljetten för hemresan från Stockholm den 10:e bokad och betalad så jag ska nu vara där 5-10 februari och träffa mina kusiner och shoppa 8-10 och vara med Designarna 5-7.

image78

Imorgon väntar Rune med en "dugga" som han kallar dem i matte, får se hur det går har inte gjort allt man ska göra till den så det kommer nog vara lite som jag inte har ett hum om hur man räknar men det ska nog gå bra. 

Nu ska jag gå till sängs. 

tjo

Promenad i traktorn.

Kom just in från en snöig skottning. Var så jäkla mkt snö ute så de gick typ inte att gå :( Fick börja med att hämta traktorn hos farfar. Och när jag körde hem den så hade vindrutetorkarna tydligen slutat fungera så jag fick typ kisa ut genom rutan som var full av snö :( Så då tänkte jag: Är det bättre att se plogkarmarna så man inte kör i diket lr ska man ha det varmt och se nada, jag bestämde mig för det tidigare och snörde upp dörren på vid gavel och körde med öppen dörr halva vägen hem. Fick ju frisk luft samtidigt så det var nästan som en promenad. Om någon såg ett tok som körde traktor på nyborgsvägen med framdörren öppen så var det jag :D

image77
Så här såg det ut framför dörren när jag var klar.

Tänkte ha en "före och efter" bild men bilden som jag knäppte före försvann när jag skulle skicka den till datorn :(

tjo

Skulle ha somnat om.

Vaknade i morse och hade god lust att bara vända mig om och somna om när väckaren ringde. Eftersom vi bara skulle lyssna på olika arbeten idag. Och efter dagens slut så skulle jag ha gjort bäst i att somna om för dagens föreläsningar var inte så intressanta. Var på två stycken fast skulle egentligen vara på tre men bussen kom till skolan 5 över nio och jag ville inte bara klampa in mitt i en föreläsning utan satt i korridoren och väntade på att det skulle bli färdigt. 

Sen när Sandra kom ut från hennes första så gick jag och hon på en som skulle prata om sin världsomsegling men han snackade typ om allt annat än den. Av 40 min så handlade typ 3 minuter om hans segling resten om en massa annat. Efter det så ville Sandra gå på den som militären hade så då gick vi på den, var väl inte så speciellt intressant hade vart bättre om jag gått på Polisens som jag tänkte, den tyckte många jag pratade med var jätte intressant. Han som höll i militär grejset och snackade om att gå lumpen undrade nog vad jag gjorde där eftersom jag inte ens ska mönstra :D Men men var ju tur att jag gick med Sandra för annars skulle det bara varit hon och föreläsaren.

På hem vägen blev jag dessutom blöt av den här jädra snöstormen som pågår ute. Sitter i köket nu och det har snöat för köksfönstren så man ser inte ens ut :(

Nu har jag nyss gjort pizza och ska mumsa vidare på den =)

tjo

Tidsoptimist, javisst.

Var lite väl tidsoptimist idag när jag hastade iväg till stallet kl åtta. Trodde jag skulle vara klar till halv tio men så blev det inte. Även fast jag bara red i typ 30 min så blev jag inte färdig förrän kl tio. Nå nu ska jag gå och sova och somna fort, förhoppningsvis =)

Godnatt.

tjo

Simning.

Skrev inget i morse för jag hade som vanligt det väldigt stressigt. Men nu e jag hemma, har haft IV på eftermiddagen och då valde jag och Sandra simning, vi simmade i typ 5 minuter och sen gick vi till bubbelpoolen och satt där i typ 1,5 timme och snackade om det ena och det andra, trevligt värre  =)

Nu e jag hemma och hungrig som en varg, så ja ska kila vidare och hitta nått att sätta tänderna i.

tjo

Gynning.

Har sett Gynning nu och det var lika bra som förra gången, handlade om "starka" kvinnor i LA. Men nu ska jag se Vingar av glas och sen gå och sova, kanske ska duscha ikväll om jag e nog pigg för det annars gör jag det imorgon på morgonen.

Godnatt.

tjo

Vars for strömmen?

Vars for strömmen, nyss var det strömavbrott i nyborg men nu är den tillbaka som tur är.

image76

Nå nu ska jag fara en sväng med pappa och övningsköra till stan. Sen blir det I huvudet på Gynning kl 21:00 på femman och sen kanske jag ska se Vingar av glas på ettan kl 22:00 om jag orkar. 

Ha en bra kväll.

tjo

Sluta tidigt.

Fick sluta tidigt idag, hade endast en lektion =) SKÖÖNT! Och när jag tog mig hem så här tidigt så slipper jag vara hungrig eftersom jag inte åt äckel maten idag. Ska nog laga mig nått gott om jag ids. Om jag orkar så ska jag också försöka räkna lite mer matte. Nu ska jag iaf. kila vidare =)

image75

Take care.

tjo

På skolan.

Har nyss kommit till skolan och står i bibloteket och skriver ett inlägg i väntan på att NK:n ska börja. Hade det lite stressig i morse som vanligt. Kvart över åtta så såg jag mig i spegeln och håret var typ skit flottigt så det vart duschen dirr. Och sen hade jag lite brottom att torka och fixa håret till fem i halv då jag måste gå, fast jag var ändå tvungen att vänta på bussen i en kvart när jag kom till vägen :( Så all stress var i onödan, att inte bussen kan ringa mig och säga när den är försenad ;D

Nå nu ska jag gå och hitta nån att umgås med tills vi börjar.

tjo

Stockholms resa.

Trevliga nyheter vi ska med våran Design klass till Sthlm 5-6-7 februari och jag kommer förhoppningsvis, om allt går som planerat, stanna till den 10:de och shoppa och umgås med min Faster och hennes familj som bor utanför Stockholm. Ska bli skit skönt med en shopping weekend i huvudstaden =)

image74

Nu ska jag sova, Natti natti.

tjo

Uppdatering om dagen.

Nå kom hem med pappa efter att ha varit och handlat. Sen slappat ett tag, efter det tog jag tag i min enorma klädhög på golvet. Och kan meddela att den nu lyser med sin frånvaro, det går faktiskt att gå runt i rummet utan att behöva följa stigar, haha. 

Efter det såg jag Outsiders ett riktigt bra program faktiskt. Nu sitter jag med huvudet i matte boken och ska försöka räkna ikapp lite det jag har kommit efter de här senaste tre veckorna. Ska inte säga hur många sidor det är jag har kommit efter för då blir jag bara deprimerad :D Nå nu ska jag plugga vidare i mattens värld av vinklar och sinuskurvor^^

tjo

Dagen.

Nå står just nu på skolan och gör ingenting. Väntar på pappa som ska komma och hämta hem mig, skönt att sluta tidigt!

Det blev inget gym i morse jag och Sandra tyckte det skulle bli skönare att bada på morgonen och det var det. Vi var de enda som simmade i bassängen. Sen efter cirka 20 minuters simmning och dykning så drog vi till bubbelpoolen och och satt där och chillade, men efter ett tag så kom det en hel klass med kläppar som skulle ha vatten aerobic med en instruktör så då blev det livat vill jag lova. Men efter en halvtimmes bubblade så gick vi. Annars har dagen varit bra än så länge. Ska gå nu för pappa kommer snart =)

tjo

Dödstrött.

Har just stigit upp efter att ha snoozat i 10 min. Ska nu upp och slänga i mig frukost och sen iväg till sporthallen och gymma. Jag hoppas att jag inte ska få allt för mycket träningsvärk bara, jag har ju inte gymmat på jätte länge. Nåja nu måste jag kila så jag hinner med bussen.

tjo

OCTOPUSSY och Godnatt.

Ska snart gå och sova ska bara se klart Bond filmen jag ser, OCTOPUSSY. Jag är lite av ett fan av Bond och denna filmen hade jag inte sett på länge så ja bestämde mig att se den nu, och då är det ju kul att "Bond Bruden" är en svenska från Luleå t.o.m, nämligen Maud Adams. 

image72

image73

Nå filmen är snart slut och jag måste gå och sova, ska ju upp halv sju imorgon!

Godnatt.

tjo



Maybac.

Har inte gjort allt för mycket idag kan jag säga, bara skottat lite.

Såg just på Aftonbladet.se om bilen Maybac som kostade över 4 miljoner kronor. Snacka om dyr bil men den var väldigt fin också, det finns bara tre stycken registrerade i Sverige (Stockholm, Sundsvall och Småland). Tydligen samma tillverkare som gör SMART bilarna :D haha.

image69

image70

image71

Inte skulle jag klaga om jag fick åka runt i en sån här bil, haha. lr vad tycker ni?

tjo



Uppe 09:30.

Uppe i tid, låg och drog mig och trodde att klockan typ måste vara ett, men när jag såg på klockan var den bara 09:30 bra jobbat av mig att stiga upp i tid :D Nu ska jag se gamla UB avsnitt och ha en skön dag och sen kanske ta mig en tur i traktorn och skotta^^ :D Förhoppningsvis så tar jag mig i kragen och pluggar lite körkortsteori också.

image68

Ha en bra dag.

tjo

Trött.

Har just kommit hem från Fridas fest och är helt slut. Var typ skit trött ikväll satt och jäspade, var med andra ord inte så trevligt sällskap. Men nu ska det bli skönt att sova, och förhoppningsvis sova ut i morgon. Var föresten jätte trevligt hos Frida på Kaskad roligt och trevligt folk åxå.

Godnatt.

tjo

Va fiin jing du haj.

En liten flicka som var och handlade med sin faster idag sa detta till mig när jag var i kassan och jag kunde inte annat än att le och säga tack =) Det har det varit en trevlig dag på affären och alla kunder var lika trevliga som vanligt.

Nå nu e de duschen som gäller å sen fixa håret och kläder sen iväg till Frajda om ett tag. 

image13


tjo



Uppe med tuppen och på väg till ICA.

Japp nu e ja uppe och har fått i mig frukost och ska snart slinka iväg till ICA Träffen. Där jobb väntar fram tills kl ett då vi stänger. Ha en bra dag.

image3

Godmorgon.

tjo

Let´s Dance och tidig kväll.

Nu var det natt igen. Ska gå och sova nu för jag ska upp och jobba tidigt. Imorgon ska jag jobba till ett och sen hem och hoppa i duschen och sen iväg till Frida. 

Har nyss sett Let´s Dance och jag tyckte det var rätt som åkte ut även om det hade varit kul att se honom i ett till avsnitt.

image67


Sovgott!

tjo

Ugly Betty och Vanessa Williams.

Såg just på senaste avsnittet av Ugly Betty och kan säga att det var lika bra som vanligt om inte bättre. Min självklara favorit i serien är så klart Vanessa Williams (=Wilhelmina Slater i serien). Hon har klass, stil och har alltid snygga frisyrer och snyggt stylad tycker jag. Kanske låter lite perverst lr så eftersom hon typ e 45 år men hon är bra. Sjunga kan hon också, har bra röst. Och som om inte detta var nog så vann hon Miss United States (det var dock 1983 men ändå :D )


                                                                                                   


                                          image66


            
                  Här är hon när hon sjunger soundtracket till Pocahontas.

Bilder på Melwin sötaste bebben jag sett på länge!

Här kommer några bilder på den ursöta Melwin.

image61
Här höll den lille krabaten i Fridas finger så hårt så det blev blått :D

image62
Här tittar han väldigt noga, haha.

image63
Här är han bara allmänt söt =)


tjo

Fredag finally och lite stressigt i morse.

Hej hej, hade tänkt skriva i morse men jag hann inte för när jag vaknade så kom jag på att jag glömde duscha igår kväll så det var bara att hasta iväg till duschen och försöka hinna med allt ändå. Och som tur var så hann jag.
Och jag berättade tidigare om att Emma skulle komma om hon hann, och det gjorde hon, och Melwin var med och var sötare än på biderna jag sett. Kunde inte sluta fån-le när jag såg på han.  Jag och Frida knäppte en massa bilder på den lilla krabaten, tänkte lägga upp nåra sen när jag kommer hem men nu sitter jag på caden och trixar =)

Snart helg om precis 15 min :) Våran klass e typ den enda som slutar så här sent på fredagen, det suger men det är ju inte så jobbig lektion så det går väl an :)

Nu ska jag cadda vidare =) ps. lägger ut bilder på Melwin sen :)

tjo 


Godnatt.

Nu ska denna mannen snart gå till sängs och sova gott (förhoppningsvis). Imorgon ska jag på skolan och förhoppningsvis kommer Palt-Emma med bebben så man får se underverket på riktigt. Det ser jag fram emot kan jag säga, men får se om hon har tid att komma men men. Melvin heter han för dem som undrade och är nog topp 5 sötaste små ungarna i världen nu ;)

Nå nu som sagt var ska jag hoppa i duschen och sen stänga ögonen och andas djupt och hoppas på att John Blund kommer på besök ;D haha

image60

tjo

Dagens händelser, Grattis Frida vännen.

En bra dag med dålig start kan man beskriva denna dag som. Började med att bussen var 20 min sen pga. att det var halkigt. Sen spö regnade det när jag skulle gå till sporthallen där det stod bad på schemat, var väl inte så värst kul bad idag eftersom det var samma aktivitet som igår, motionssim 30 min. Nå efter det så var det var det lunch och det var nått relativt nytt påfund, fisk i vit sås med potatis, smakade det inte ens tog lite sallad ist. Sen hade vi engelska som var som vanligt, dvs. koll av läxan, text och övningar gick bra som vanligt. Sen slut för dan.

image55

Efter skolan gick jag med Frida till körskolan och bokade tider mm. Förresten GRATTIS Frida, hon fyller 18 år idag vilket medför att det är två veckor precis tills jag fyller. Sen stan med nåra kompisar och fixade present till Frida med Elli.


tjo

Morrn Morrn.

Morgon igen, ska gå ner och äta frukost och packa bad kläder igen för vi har bad på gympan, efter det är det engelska och sen slutar jag! Därför blir det nog lodis som gäller för mig idag, ska bli skönt =)

Kanske vi ses idag? ;)

tjo

Godnatt och eftersnack.

Nu är det natt, så ja ska gå och sova. 
Ser lite på eftersnack, handlar om inredning och en från Kalix var med så det e bara därför jag ser det. Är tydligen hon som har Hår och Naglar Spa. Fin inredning hade hon, det hade den andra personen som också var med i programmet.

image54


Nå nu var det Natti Natti!

tjo

Flottig, blöt och Sthlm.

Nu har jag kommit hem. Blött och jävligt kan man väl kort och gott beskriva dagens väder som. Har varit sjöblöt om fötterna hela dagen och det är inte kul, började läcka in redan i morse när jag gick till bussen och sen har det fyllt på under dagen.

Sen efter jag varit och simmat med Sandra på IV:n så fick jag som tur var skjuts med dem in till stan. Var på mammas jobb till hon slutade och sen for vi iväg till repa och inhandlade lite godis, känner mig enormt flottig. Men när jag tänker efter så har jag typ inte ätit något gelé godis sen i mitten på sommaren typ. Lite då och då dock men har ändå hållit mig ganska bra, men choklad insåg jag fort i somras att jag inte kunde klara mig utan. Köpte bara sånt som var fabrikspackat på repa. Sen hämtade vi upp pappa och åkte hem.

image53

Fick veta att vi ska med design klassen till Sthlm den 5-6-7 februari (preliminärt), vilket ska bli kul. Hoppas att vi hinner lite shopping också när vi är där =)

tjo

Morgon.

Nu e de morgon och jag ska springa ner och äta frukost och göra mig i ordning.

Ses kanske på skolan?

tjo

Carolina Gynning och Godnatt.

Ja har nu sett C.G´s nya show och det var väl ungefär vad jag förväntat mig, en ganska tom show :D haha. Nä men skämt och sido det var bättre än jag väntat mig. Kommer nog se nästa gång också om jag kommer ihåg.

Nu ska jag gå och ta en dusch och packa badkläder till imorgon och sen sova. Har sovmorgon imorgon vilket aldrig är fel. Börjar dagen med ett pass matte följt av NK och sen bad på IV:n ska försöka ta mig ett dopp i bubbelpoolen på badhuset och sitta där ett tag med min IV kompis Sandra =)

image52


Godnatt på er!

tjo

I huvudet på Gynning.

Nu ska jag se det nya programmet, i huvudet på Gynning.  Lär väl vara ett ganska tomt program men ändå, hon e ju snygg och blond, haha :D

image51

tjo

Plugga lr inte plugga?

Hemma nu och fick tyvärr inte sluta tidigare idag. Fast det hade vi lika gärna kunna göra enligt mig för vi gjorde lika ingenting vi satt bara och pratade om vad vi skulle ändra på och designa, typ 1,5 timmars snack om ingenting. Men nu ska jag hitta på något, borde göra lite körkortsteori och matte, men jag fattar inte vi har ju typ bara gått skola i drygt två veckor och jag är redan efter i matten :D haha

image50


tjo

Cervice ritning.

Sitter nu på datan och ritar i Ironcad, idag ska vi rita en cervice och efter det så slutar jag förhoppningsvis. Om vi inte har nån lektion med Inger. Får se om jag tar mig hem sen för höra med farfar =)

Va gör ni?

tjo

God Morgon!

Ja nu var det morgon igen och jag känner mig faktiskt inte dödstrött och det är ju härligt. Idag skulle en massa nior komma och kolla på våran skola tydligen, får hoppas att vi får lite slöare dag i och med det. Men nu ska jag gå och göra mig klar och äta frukost =)

tjo

Nu godnatt.

Nu ska jag bara säga godnatt och sov så gott. Det har varit en väldigt bra dag idag och hoppas att imorgon kommer att bli minst lika bra, har ju sovmorgon så det är ju en bra start iaf. =)

image49
Dock bor inte jag så här spartanskt, men ville ha med bilden ändå =)

Sovgott.

tjo

Impulsivt?

Datorn krånglade idag så jag kunde inte skriva ett inlägg i morse :(

Nå nog om det nu till dagens händelser.
Idag så gjorde jag något väldigt impulsivt. Det hela började med att jag och Frida satt på skolan efter lunchen och pratade om att vi borde åka till Luleå och shoppa före fredag. Vi snackade om att det skulle passa imorgon men då hade hon körlektion och ja hade en massa lektioner. Så ja sa att vi far nu då! och mycket riktigt så stegade vi iväg till bibblo för att kolla busstider, och det gick en 30 min senare så vi for runt som illrar till lärarna vi hade och det gick bra för Rune och jag hade ingen formgivning med Inger. Så vi gav oss av för att lämpa av min väska hos mamma och på vägen dit träffade vi Amalia och frågade om hon skulle med och det ville hon. Vi tre gav oss av mot en halv dag full av shopping. Det gick bra, hittade tre tröjor och en t-shirt och Frida hittade det hon skulle och Amalia köpte ny navel percing. Så alla var glada och nöjda vi åt mat på Matstället och var faktiskt nyttig och tog en kycklingsallad med vatten, gott var det. 
Men nu e jag hemma och är ganska trött och sliten efter shoppingen. 

image48



tjo

Ny stil på bloggen, skidtur och Godnatt.

Har nu suttit och trixat med stilmallarna igen. Var så förskräckligt mörkt och grått tidigare var tvungen att ljusa upp det hela lite. Lyckades göra det ljusare men vet inte om det blev så mycket finare e ju bara en amatör, men men.

För övrigt så är jag relativt ny hemkommen efter en skid tur. For ut en sväng på fjärden i alldeles för lite kläder (märkte jag efter ett tag), en reflexväst som stank häst, ett par relativt ovallade skidor och en pannlampa. Det gick väl sådär kan jag säga, for ut glad i hågen och körde på ungefär som vanligt tills jag började bli trött (ganska så fort) och tänkte att det är ju en fördel om jag tar mig hem också så jag vände om. När jag kom hem senare så kände jag mig typ lika trött som när jag åkte fram och tillbaka till Kalix förra året, haha. Så nu ska jag försöka ta mig i kragen och få tillbaka konditionen =)

Nu ska jag ta mig en dusch och göra mig redo att inta sovläge. Börjar ju åtta imorgon så jag måste stiga upp tidigt :( Men det gör inte så mycket har sovmorgon resten av veckan :D Godnatt.

image47

tjo

Övningskörning, och snöskottande med Doris.

Kände för att göra ett inlägg nu, så here I go. Har varit till Kalix en sväng med familjen och hundarna var åxå med, pappa skulle köpa nått verktyg på OK men det fanns inte där så det visade sig att resan var i onödan, men så är det ibland. Jag övningskörde dit och frågar ni mig så gick det väl så där men frågar ni mina päron så kommer dom säga att det gick åt skogen, haha. Var halkigt och jävligt och rutorna immade igen hela tiden med allt folk och hundar i bilen för vi hade lill golfen. Mersan står i garaget och håller på att lagas lr nått, det var till den som pappa skulle ha verktyget från OK.

Nåväl jag har även skottat gården idag igen, andra gången i år, men denna gången var det mycket besvärligare. För Grynet, vår ena hund, var ute på promenad med mamma så Doris, vår andra hund, skällde som f*n inne i huset så pappa skickade in hon i traktorn med mig. Hon vägrade sitta på golvet hon skulle bara sitta i knäet så det var lite trixigt när man skulle ratta, har dock haft med henne förut i traktorn flera gånger så de gick väl hyfsat.

image45
Doris när hon sitter i traktorn. Visst är hon sööt?

Det är vad jag gjort hittills idag, vad har ni gjort?

tjo

Hör skotrar och god morgon.

Vaknade av att jag fick ett mess av Madde som jag nyss svarade på. Och nu när jag vaknat till ordentligt, lr inte så ordentligt känner mig fortfarande sömnig, så hör jag skotrar som åker förbi vårt hus hela tiden och det är ett härligt ljud. Det betyder att det är mycket snö och jag känner hur jag blir sugen på att fara en sväng med skottern. Igår såg jag skejt spår på våran väg och jag är väldigt sugen på att ta på mig skidorna och fara en sväng, får se senare om jag ids ta mig iväg en sväng. =)

Nu ska jag iaf. gå ner och äta frukost :)

image44

tjo

Godnatt.

Dagen har vart bra vaknade cirka klockan tio och har vart i gång sedan dess, sett serier på datorn bla. 
Frida rekommenderade en serie jag skulle se "How I Met Your Mother" verkar vara ganska bra men blir nog inte att jag ser mer än de fyra avsnitten jag har, men säger inte att den var skit dålig men jag känner att jag följer redan nog många serier och så bra så den platsar bland dem var den inte. 
Men nu ska denna killen krypa till kojs och sova. Är i stort sett färdig för sängen ska bara strippa ner till kallingarna så bär det av till drömmarns land :D haha. 

Godnatt.

tjo

Perfume The Story Of A Murderer.

Har just sett filmen Perfume, en bra film måste jag säga. Äcklig på sina ställen men ändå en bra film. Rekommenderar den. Nu ska jag gå ner och se om jag kan få mig nått krubb, för jag har fortfarande inte ätit middag =)

image43



tjo

Ny dag.

Så otroligt skönt att få sova ut i morse ist. för att måsta stiga upp till en viss tid. Men nu väntar en frukost/lunch där nere så jag ska kila ner och äta, är faktiskt lite hungrig. Har just sett ett avsnitt av Greys Anatomy var ganska så spännande, men som sagt var nu e de frukost.

image42

tjo

Gaddarna borstade, sängen kallar.

Ja då var denna dagen över och dags att krypa till sängs. Har vart en helt okej dag, skönt med ledigt imorgon och söndag. Nu ska jag bara torka mitt fortfarande blöta hår så ja inte får så hemsk morgon frilla och sen, Natti Natti.

Sov gott alla bloggare och läsare, nya tag imorgon. Måntro vad man ska hitt på då =)

tjo

Dagens middag och Jona´s kommentar.

Dagens middags bjudning var väl en lyckad sådan. Var roligt att träffa alla. 
Jona´s kommentar var bara så skön när han tog upp ett prydnads får i plåt: 

- Titta.
- Ja Jona ett får.
- Fåår.
- Hur låter fåret Jona?
- Muuuuuu.
haha, hur gullig som helst . Den lilla två-åringen =)

Kunde inte låta bli att knäppa en bild på hans lill brorsa Joel...
image41
... hur söt som helst.

tjo

Äntligen helg.

Nyss hemkommen efter en dag på skolan. Var en ganska bra dag, vi hade tydligen bara en matte lektion idag för dom som har Fysik B skulle ha fysik på den andra tiden så där blev det ett hål där ist. Bra tänkte jag för då skulle jag kunna göra bort CADen vi skulle ha sist på dan, så ja vandrade iväg till John A men han sa att jag inte kunde göra det för vi skulle ha genomgång :( Vi ska tydligen börja med ett nytt program nu, efter att man precis fått kläm på Ironcad så ska vi nu tydligen börja med nått som heter Inventor lr nått :( Sabla skit säger jag bara.

Men fick som tur var skjuts hem efter skolan idag av mamma, vi skjutsade också hem Frida samtidigt så hon skulle slippa gå lr ringa nån för vi skulle lika den vägen :) Men på vägen till Nyborg så hamnade vi bakom en plogbil, så då fick vi hålla en medelhastighet på typ 60-65 km/h. Men ska inte klaga kom ändå hem en kvart tidigare än vanlig :)

Nu ska jag nog hitta på nått och gå och hjälpa till med middagen till ikväll om jag ids.

image40
Taco blir maten som serveras i detta hus ikväll (dock inte så avancerat som på bilden men ändå).

tjo



God morgon.

Har nyss vaknat och klockan är typ halv nio. Ska nu bara slänga i mig frukost och sen göra mig klar för skolan. Sen ska jag åka iväg med pappa till skolan. Härligt med fredag! Ikväll så kommer mina småa kusiner deras föräldrar och mormor och morfar på middag ska bli kul att träffa dem =)

Ha en bra fredag!

tjo

Gonatt.

Ja nu ska jag gå och sova och försöka somna så fort jag kan. Har sovmorgon imorgon till 09:30, skönt, och pappa är ledig imorgon så han har lovat skjutsa mig till skolan så ja slipper gå upp så tidigt =) Kan sova till typ 08:30 de e nice.

Imorgon har jag Matte x2, svenska och CAD-ritning, lagom kul fredag och tyvärr så slutar jag inte förens halv fyra. Dåligt gjort av schema-läggarn, dock inte det enda felet han gjort. Första schemat han hade gjort till oss i höstas så hade han lagt in tre lektioner samtidigt för vissa, undrar hur man kan göra en sån DUNDER tabbe, men det slutade med att alla fick nya scheman. Det är säkert jätte svårt att göra scheman, och han e trevlig schema läggarn har inget emot han (skulle inte klara av det själv), men för guds skull, kanske skulle fundera på att byta jobb?!

image39

tjo

Boys with toys ;D

Japp nu har jag faktiskt varit ute och kört traktor, tro det lr ej men en skottnings runda blev det. Premiärturen för i år faktiskt :D Var så mycket snö på gården så jag beslutade mig för att göra en god gärning och ta tag i problemet (tänk att det verkligen har snöat nu, ÄNTLIGEN). Annars skulle jag ändå ha blivit blöt om fötterna imorgon när jag ska gå över gården, så jag gjorde mig själv en tjänst också. I övrigt gick det bra, lite ring-rostig var man ju har ju inte kört på skit länge, kommer faktiskt inte ihåg senaste gången jag körde. Är ganska säker att jag är den enda "traktorföraren" idag som satt och lyssnade på Marie Picasso på sin i-pod medan han skottade, haha. Men nu har jag parkerat den och kört tillbaka bilarna. 
Mission Accomplished =)

image38 
Blev en dålig bild, men det var så mörkt ute.


tjo

Slut på konditionen.

Klampade just innan för dörren hemma och ska snart äta middag. 

Är ganska så trött idag åxå efter att ha stigit upp så tidigt, och när jag kommer till skolan så ser jag inga av dom som jag ska ha lektion med på morgonen så ja går och kollar på schemat och där står det att vi inte börjar ha lektionen vi skulle ha kl 8  förens vecka 8! Så ja vart ganska så sur på mig själv som inte kollat ordentligt på schemat :( Men då bestämde jag mig för att gå in till stan och sitta på mammas jobb ett tag, och när jag kommer dit så är hon inte där utan är på nått möte nånstans. Men då pratade jag med hennes jobbar kompis ett tag ist, Catrin en väldigt trevlig människa, efter ett snack med henne gick jag tillbaka till skolan och hade idrott.

På idrotten idag så var jag ganska så slut, skyllde på att all julmat nog hade bränt bort all kondition och alla små muskler jag haft för jag vart typ svettig och super trött, trots att jag inte tog i för kung och fosterland. Nu måste det bli skärpning från min sida, ska börja träna ordentligt så jag får tillbaka min kondition.

Slutade kl 12:40 idag, men det var ju inte så väldigt kul eftersom jag ändå inte tog mig hem :( Men fick dock bytt batteriet i min klocka, som stått still sen före jul, på Frits Ohlssons så jag fick då lite uträttat iaf :)

image37


tjo

Väldigt tidig morgon.

Har nyss vaknat och klockan är 06:30 (väldigt tidigt) Är det tidigaste jag stigit upp i år när jag tänker efter :D haha
Nå nu ska jag gå ner och slänga i mig frukost och sen göra mig klar för en dag i skolan och packa gympa kläder. Sen bär det av med bussen kl 07:15 typ. 

tjo 

Trötter och nog finns det dem som klär sig värre än Victoria B.

Nu känner jag mig ganska så väldigt trött och ska nog snart gå och sova, ska bara ta en uppfriskade dusch före. 

Såg på aftonbladet att Victoria Beckham klädde sig sämst av kändisarna i Hollywood enligt nån "nisse" som tydligen förstod sig på sånt och det tyckte då jag var väldigt konstigt för ja tycker då faktiskt inte att hon klär sig så hemskt dåligt och så är hon ju snygg. Nog finns det ju definitivt dom som klär sig sämre. Jaja dom jyrar ju på ganska så mycket där i Hollywood.

image36
Någon som tycker att hon klär sig fulast av Am. kändisar?

Godnatt.

tjo

Kom hem och hungrig som en varg.

Var pyttipanna idag på skolan vilket inte är min älsklings rätt precis så jag åt grönsaker och lite russin (som dom tydligen hade börjat servera). Så jag var vrål hungrig när jag kom hem så nu har jag ätit tre mackor och ser fram emot middagen :D haha. 

Idag fick jag reda på vad jag fick i Fy A, vilket var MVG, inte för att skryta men jag är väldigt nöjd =)

Och körlektionen jag hade idag var väldigt trevlig körde inte på nån och bilen var hel när vi kom tillbaka till körskolan, vilket är två goda tecken på en lyckad körning :D

Nu ska jag ta och crousa (stavning?) runt på bloggar och åka och handla innan jag ska gå och äta igen.  =)

image35

tjo

God Morgon.

God morgon, har nyss vaknat och ska nu bara slänga i mig lite frukost, klä mig, fixa håret och sen iväg mot bussen och andra dagen på skolan för i år, också denna dag har jag en härlig sovmorgon. Börjar dagen med matte, ska börja med matte D nu (vad har jag gett mig in på?) hoppas den är lättare än C:matten iaf.  Sen är det lunch och efter det NK A och sen bär det av till körskolan för dagens dubbel dos av körning med lärare =)

image34

Ha en bra dag alla!

tjo

Summera dagen.

Första dagen på skolan för i år =)
Idag var ändå en ganska så nice dag kan jag säga, fick sluta tidigare från alla dagens lektioner vilket aldrig är fel ;) Men det bästa med dagen var att få träffa alla kompisar igen som man saknat under lovet. Alla var sig lika iaf, förutom en del som klippt sig och så, men men, kan summera dagen som en lyckad sådan med många skratt och trevliga återseenden. Skulle ha varit ännu trevligare om jag inte varit så förbaskat trött, fast på slutet av dan så var jag så trött att ja typ asgarvade åt allt medan jag satt och väntade på bussen med nåra kompisar. Men var dock inte ensam flera av dem var också rätt så trötta och skrattade åt det mesta dem med :D

Fick också reda på att jag fick VG i matte C vilket är väldigt glada nyheter för denna mannen, som inte riktigt fattar matte någe vidare ;D haha. Ska få veta Fysik A imorgon ska bli spännande att se vad man får för betyg, jag skiter i resultatet vill bara veta betyget i kursen :D

Nå nu börjat klockan ticka iväg mot elva och jag ska gå och göra mig redo att krypa till kojs. Ska gå och sova tidigt ikväll och försöka somna i tid så man är lite piggare imorgon, ska ju på körskolan och köra ffs, en dubbel lektion dessutom.

image33

Sov så gott alla! för det ska då jag försöka göra =)

tjo

Vars är plogkarmarna (?) och en gullig unge.

Ja de slog mig idag att, vars är alla plogkarmarna? (Jag är ju inte dum jag vet ju att det beror på att det inte snöat så mycket som det brukar :D) Men varför har det inte det? det är skit, det är alldeles  för lite snö för min smak, ska ju gå att köra skoter nu. Och kom inte och säg att det är pga. att vi har kört för mycket bil lr sprayat för mycket hårspray för det tror jag inte på, okej det kan ju vara en bidragande orsak men hallå! En sak som är bra med detta är dock att det inte är så kallt =)

Men kallt var det hos mormor kan jag meddela. Jag och mormor tyckte det var svin kallt när vi gick mellan bron och källaren men på termometern stod det bara -4,7 C och det är ju ändå inte så kallt att man ska frysa arslet av sig! Och när vi senare kollade på termometern stod det fortfarande -4,7 C fast vi kände att det hade blivit kallare. 
Men då såg mormor problemet, någon liten krabat (troligare Jona min lilla kusin) hade tryckt "hold" på termometern och det förklarade problemet, egentligen var det -13,8 C ute :) Nå han är så goo den lilla pojken så. Måste visa en bild på söt trollet, han fyllde två år den 28 dec.

image31



... och en bild på charmtrollet tillsammans med sin bror Joel. =)
image32



tjo



Icke mentalt närvarande.

Klev just in genom dörren hemma, slutade kl 14:35 idag, tidigare än vanligt altså. Men vad gör det när man ändå inte tar sig hem med bussen förens kl 15:30. Och så råkar man ju bo längst bort i byn så det tar en mindre evighet att komma hem med bussen, e typ inte hemma förens kl 16:15 :( det suger. Inte nog med det så har jag varit skit trött hela dagen och knappt orkat nått. Skulle det vara mental närvaro som räknades på lektionerna idag så skulle jag ha ansetts som totalt frånvarande.

Men nu ska jag tydligen till farmor och farfar för att äta middag där, ska väl bli ganska så trevligt kanske.

tjo

Rita en båt i IronCad.

Sitter på skolan och har en lagomt intressant data lektion, alltså inte så intressant. Mina två lärare i detta ämne sitter framme vid katedern och skrattar åt det dom gör (dom försöker också göra en båt) går väl inget vidare för mig heller kan jag meddela. Har glömt lite hur programmet fungerar över jul så det gör inte det hela lättare precis. Vill hem och sova i min säng, haha :D
Men ska endå vara glad slipper ju ha Kemi B som NV:arna har nu :D Efter detta så har jag lektion med Inger i formgivning lr vad det heter, de e ganska så nice och trevligt kan jag meddela.

Nå nu ska jag göra ett tappert försök att rita en 3D båt får se hur det kommer att gå =)

image30
Kommer väl inte se ut precis så här men om man har fantasi så kanske man kommer att se att min ritning ska föreställa en båt sen när jag har försökt =)

tjo

God(?) Morgon.

Ja då var dom lata dagarna över nu e de skola som gäller, öppnade nyss ögonen och sitter i sängen och skriver. Ska snart gå ner och äta frukost. Bussen kommer 08:30 och då bär det av mot skolan för första gången på detta år.

image29

Ha en bra dag.

tjo

Back To School.

Har sett outsiders nu och kan ju helt klart säga att de människorna var ju ett kapitel för sig, haha.

Har för övrigt nyss kommit ut ur duschen och ska nu bara borsta gaddarna, torka håret och göra mig klar för natten, vi får väl se vilken tid jag somnar eftersom jag vaknade kl elva idag, men men, man måste ju försöka sova så man inte är helt död i morgon. Har som tur var sovmorgon i mårrnbitti (skönt det) annars vet jag inte hur jag skulle klara det. Börjar först kl 09:50 lr nått med Svenska och resten av dan blir nog ganska så slö den med förhoppningsvis. =)  

image28

Natti Natti, sov gott =)

tjo

Outsiders.

Nu ska jag gå och se på Outsiders på femman, skulle tydligen handla om folk som äter sopor lr nått, ska bli intressant ;D haha

image27

Ha de bra alla läsare.

tjo

Cleaning Mission Completed.

Då var det färdig städat här på ett tag framöver, tog faktiskt hela övervåningen. Jag t.o.m. skurade i min systers rum, fast det är inte så mkt att skryta med 70% av hennes golvyta var nämligen täckt av grejer. Men damm torka pallade jag inte idag, får ta det någon annan dag, får vara nog med duktigheten för idag ;) haha. 

Hann även med att vika ihop lite kläder i min garderob och snygga till i den...
image25

... en bild av mina snygga städ handskar xD Obs! har inte så där onormalt korta fingrar, utan det 
är handskarna som typ har storlek S lr XS så det är därför dom sitter så jäkla tajt, men städar 
inte så ofta så ja orkar inte bry mig.image26 



tjo

Städning på G med Britney S.

Nu ska jag ta mig i kragen och göra nått duktigt detta lov, lite sent påtänkt i och med att det är sista dagen på lovet men nu ska jag agera lite städtant (städfarbror lät så konstigt) och städa här på övervåningen och eventuellt städa lite i bilen också om pappa fortsätter tjata. Ska lyssna lite på Britney Sperars skiva till städningen kanske är bra städmusik(?) får se.

image18image24
Alltid redo ;)

Skriver senare om jag orkar efter mitt städpass =)

tjo

Morn Morn.

Har stigit upp nyss men är redan lite trött. Det här är sista dagen på lovet, tyvärr, men det ska nog gå bra. Längtar lite till skolan för att träffa alla igen som man inte sett till under lovet. När jag tänker efter kommer det nog bli lite hårt efter ca 2,5 veckors seriöst chillande, att man nu ska vara ordentlig och försöka lära sig nått överhuvudtaget. Men men, man har ju klarat det förr så det ska nog gå bra. =) 

image23

Någon som längtar tillbaka till dom hårda stolarna och den kalla matsalen?

tjo

Bring It On - All Or Nothing.

Tänkte se filmen Bring It On - All Or Nothing, såg att Hayden var med i den ;) Borde ju egentligen vända tillbaka dygnet nu tills skolan börjar på tisdag, men får se hur långt in i filmen jag kommer innan jag blir dödstrött då tar jag en paus och ser klart imorgon om den är värd att se. =)

image22

Är det nån som sett den?

Godnatt.

tjo

Heroes och Hayden Panettiere.

Skrev ju tidigare om Desperate Housewives, men måste ju också skriva om denna super serien som jag självklart följer varje avsnitt av, Heroes. Ser ni den inte ännu så börja se den och ni kommer att vara fast, jag gillar egentligen inte science fiction men denna serie är en äventyrsserie blandat med science fiction och det är en super kombination. Jag rekommenderar den starkt, och det är nog många andra som instämmer på att det är en bra serie.

image19

Som om det inte skulle vara nog med att serien är otroligt bra så råkar en av huvudrollsinnehavarna vara en riktig heting nämligen Hayden Panettiere, alla måste ju hålla med om att hon ser bra ut.

image20
Dålig kvalité på bilden jag vet men var bara tvungen att ha med den.

Och alla som följer med i serien känner nog igen citatet "Save the cheerleader, save the world"


image21
En bild av av Hayden "in action"

Ha en fortsatt bra kväll. Ser du Heroes? =)

tjo

Bak med mormor.

Har bakat med mormor nu och kan ju säga att resultatet blev som väntat superbt. Gott så in i tusan. Det blev 24 kakor totalt men nu är det bara 22 kvar för jag vart lite hungrig och man måste ju provsmaka :D haha. Var för övrigt väldigt trevligt att umgås lite med mormor, hon var så söt där hon stod i sitt förkläde, hilkan och gummistövlar när vi var i källaren och bakade. =) 

image15

Nu ska jag åka hem från mormor, skriver senare.

tjo


Charlotte Kalla.

Alltså måste ju bara gratulera Charlotte Kalla som just vunnit Tour de Ski, så väldigt bra gjort av henne, Stort Grattis. Och skidor som är så otroligt roligt =)

image14

Nu ska jag slinka iväg till mormor och baka mjukkaka på hennes nya hell, skriver senare =)

Än en gång stort grattis kalla!

tjo

Morgon.

God morgon på er alla, vaknade nyss och känner mig fortfarande trött. Borde nog gå och sova tidigt i kväll så man e lite van till när skolan börjar, men får se hur det blir med den saken.

image12
Skriver lite mer senare nu ska jag gå och äta frukost och sen slinka in i duschen och efter det fixa håret.

image13

tjo

Caio Bella.

Har just sett klart filmen Ciao Bella, en ganska så bra film. Handlar om fotbollsspelare och sex under Gothia Cup =) En svensk Drama/Komedi.

image11

Nu ska jag hoppa till sängs natti natti.

tjo

En förbannat snygg brud.

Måste bara skriva om Eva Longoria som definitivt är en av världens snyggaste brudar, följer Desperate Housewives en väldigt bra serie där Longoria spelar en av huvudrollerna, jag rekommenderar den serien starkt. Inte minst bara för att se Eva i action ;) Inte ett fel på den kroppen inte, synd bara att hon har en man och är gift ;D haha


image9

Slingorna hon hade för ett tag sedan var väldigt snygga på henne (vet ej om hon har kvar dom?). Har inte sett en enda bild på henne utan smink vilket är väldigt starkt jobbat med alla paparazzi som springer runt. Alltså en snygg brud med bra smak.

image10

Kämpa på Eva, stay beautiful ;)

tjo


Blir inte riktigt klok...

Detta med stilmallar är inte riktigt min grej (ännu) fattar typ nada(?) Har trixat lite och ni ser ju hur det ser ut ännu, men ja ska försöka lite mer senare nu e ja bara less skiten.

image8

???... Nå nog kanske jag får kläm på det efter ett tag. Just nu är det lite för orange för min smak men jobbar som sagt på det. haha :D

Hade. =)

tjo


Nyss hem från jobbet...

Kom nyss hem från ett 4 timmars pass på affären, lite trött och sliten eftersom jag steg upp så tidigt men annars rätt okej.

Kom att tänka på det idag, att nog finns det många olika sorters människor, en del ser ju ut surare än nånsin men så fort man säger hej så smälter det och dom ler så snällt tillbaka. Sen börjar dom flesta fråga om jag är från byn, vad mina föräldrar heter, om jag går skola lr om det är mitt jobb att jobba på ICA, vad jag går för utbildning osv. Så man kan väl summera det så att jag nog har fått tala om för alla gamlingar i byn, som handlar, från vilken släkt jag är och vilket program jag går :D haha. Som om det skulle vara så väldigt intressant (?) dom verkar vara väldigt nyfikna i Nyborg pensionärerna, är det så överallt?

image4

Nu ska jag slå på ett avsnitt av Robin Hood, ska bli skönt.

image5

Ha de bra.

tjo

Godmorgon.

Ja då var det morgon igen, och en tidig sådan åxå :( Nå ska inte klaga e ju nice med pengar =) Nå nu ska jag dra iväg till ICA, ha en bra dag alla.

image3

tjo

Godnatt...

Ja då var denna första dag i blogg livet avslutad, haha. Måste få lite sömn nu för imorgon e de upp klockan åtta som gäller för mig, ska och jobba å få ihop lite peningar. 

image2

Ha de bra alla där ute, kanske ses på ICA-Träffen imorgon ;) haha

tjo

Nyttig(?)

Har just sett klart filmen Rejne och Mimmi i fjällen, härlig film det. Och hör och häpna just idag så var man ju lite nyttig när man valde snacks till filmen det blev popkorn och loka päron :D

image1

tjo

Föll för blogg trycket...

Ja alla snackar ju om sina bloggar så jag tänkte att ja kan väl iaf prova blogga ett tag. Får dock se hur långt mitt bloggande kommer, med andra ord hur fort jag blir less :D haha

tjo

RSS 2.0